"Pokret socijalista ljuti oponent onima koji se raduju tuđoj bolesti"

Autor: Tanjug

Vesti

18.11.2019

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Pokreta socijalista, Predrag Vuletić, rekao je večeras da je trebalo da predsednik Srbije završi sa srčanim tegobama u bolnici, pa da "iz svojih rupa izađu svi miševi i štetočine" i pokažu se u još gorem svetlu nego što jesu.

RepublikaFoto: Tanjug/A. PAP
Predrag Vuletić

- Da će neko da se raduje tuđoj bolesti, mogli smo samo da gledamo u lošim filmovima. Od petka, taj film u produkciji Đilasa, Jeremića i Obradovića imali smo priliku da vidimo na društvenim mrežama i to u nastavcima, odnosno svaki dan - naveo je Vuletić u saopštenju.

On je rekao da je PS pomno pratila izveštaje sa VMA, u nadi da se predsednik Vučić što pre oporavi/

- One koji su u zaslepljujućoj mržnji otišli i korak dalje, odnosno poželeli ono najgore, upozoravamo da će u nama imati ljute oponente i da ćemo se protiv njih boriti u sebi svojstvenom maniru-svojim radom i beskompromisnom borbom za lepšu i jaču Srbiju zajedno sa Aleksandrom Vučićem i Aleksandrom Vulinom - poručio je Vuletić.


On je istakao da su samo pravi prijatelji Vučića, kao što je predsednik PS Aleksandar Vulin, hrabrili svog prijatelja i koalicionog partnera u nevolji koja ga je zadesila savetujući ga da se više posveti sebi i svom zdravlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading