Sergej se šlihtao Đilasu u emisiji, a poručio i da bi priznao Kosovo

Autor:

Vesti

01.11.2019

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, koji je na TV N1 gostovao sa Draganom Đilasom, otvoreno mu se dodvoravao tokom cele emisije i na svaku Đilasovu izjavu davao podršku njegovim stavovima.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Đilas i Trifunović

Tako je, između ostalog, pravdao to što je Đilasov saradnik Branko Miljuš rukovodio akciju paljenja knjige Gorana Vesića u Knez Mihailovoj ulici, ali i to što je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać švercovao hiljade evra iz Dubaija.

Govoreći o kosovskom pitanju, Trifunović je poručio da ne vidi ništa sporno u tome da Srbija prizna Kosovo kao državu.

- A što i da ne priznamo Kosovo? Ako bi se sve ovo normalizovalo, ako bi nama kosovska vlada garantovala da će sve crkve i zadužbine biti zaštićene, da će zaštititi 130.000 Srba koji žive tamo. A niko nas i ne pita da li je Kosovo nezavisna država, za njih sve jeste, za sve strane sile, jeste, zapadne sile... Nisam siguran da Putin na glasanju u UN neće biti uzdržan zbog Krima. A što i da ih ne priznamo ako će oni odgovarati za sve naše crkve i zaštititi naše ljude - rekao je Trifunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
borko

01.11.2019 18:54

Izdajica Srbije.

Adem

01.11.2019 19:57

A za koliko bi priznao Kosovo?

Adem

01.11.2019 20:21

Zna Sergej gde su pare.

Rea

01.11.2019 20:58

Znamo mi ko je Sergej.