Bošku se raspada stranka, napustilo ga 50 članova

Autor:

Vesti

29.10.2019

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se Boško Obradović posvetio karijeri buntovnika u SZS, potpuno je zapostavio pokret na čijem je čelu, pa ga je tako oko 50 dosadašnjih članova Dveri u Smederevu napustilo. To se navodi u internoj prepisci do koje je došao naš list, a čiji je potpisnik Aleksandar Sekulić, kako se navodi, osnivač iz 2011.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Boško Obradović

- Kao jedan od nekolicine osnivača Dveri u Smederevu, nisam srećan što vam saopštavam da je nas oko 50 dosadašnjih članova Dveri u Smederevu napustilo članstvo. Ova informacija treba da bude jedna od poslednjih opomena za aktuelno rukovodstvo Dveri da preispita kuda i na koji način vodi ovaj nekadašnji naš zajednički brod. Način kako su Dveri vođene već duže vreme potpuno se uklapa u stihove eks-Ju grupe Zabranjeno pušenje, koja je Bošku Obradoviću jedna od omiljenih: "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku" - stoji na početku prepiske.

Kako je Sekulić napisao, osnovna programska i ideološka načela Dveri sve manje se pominju i oni se utapaju u "žuti koalicioni konglamerat zvani SZS, koji ima sve manju podršku građana".

Srpski telegraf pokušao je juče da dođe do izjave Obradovića na broj dostupan redakciji, ali bez uspeha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Ivica

30.10.2019 08:20

Najzad se ljudi opametili

Žile

30.10.2019 08:23

Stranka mu se prepolovila. Da li će ga to osvestiti?

Nikola

30.10.2019 08:25

I njegovi su napokon shvatili ko je zaista Boško Obradović i oni ga napuštaju. Polako će se Boška napustiti svi njegovi članovi.

Vuk

30.10.2019 08:28

Zar je imao toliko ?!