(FOTO) Dok opozicija ruši, mi gradimo: Vesić objavio da je još jedna rekonstrukcija u Beogradu završena!

Autor: Republika

Vesti

05.10.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekonsrukcija Vasine ulice Beogradu danas je završena, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da uprkos upornim prozivkama i optužbama opozicije, vlast u Srbiji ispunjava obećanja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

On je istakao da je važno da, dok opozicija radi sve kako bi uništila Beograd, postoje i oni koji rade za dobrobit grada.

- Danas do 15 sati završavamo rekonstrukciju Vasine ulice. Eto, završismo na vreme da ne bi glavni organizator demonstracija Đilas sa svojim plaćenicima kukao danas kako ne mogu da šetaju, jer smo zaboga zbog njih počeli rekonstrukciju. Beograd se uređuje, a Đilas i njegovih stotinak sledbenika su dokaz demokratičnosti srpske države jer iz nedelje u nedelju maltretiraju građane, uništavaju javnu imovinu, napadaju komunalne radnike i upadaju u državne institucije. I nikome ništa. Nismo stigli doduše da zamenimo one ulegle betonske ploče na taksi stanicama, preduzeća MN Loznica, koje je postavio Đilas u dogovoru sa Dušanom Petrovićem kada je bio gradonačelnik. Ali i to ćemo - napisao je na svom profilu Goran Vesić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Nikola

05.10.2019 12:57

Politika rada i napretka će uvek imati podršku građana.

Mijo

05.10.2019 20:33

@Nikola - Ko ruši po Beogradu time ruši svoju stranku.

Boza

05.10.2019 12:57

Danas SNS gradi! Nisu kao drugi i narod to ceni!

Zoran

05.10.2019 12:59

Opozicija samo kritikuje i nista ne radi...