Srpska lista: Neljudski performans Rade Trajković

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.09.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je danas da je nedavni "nehrišćanski i neljudski" politički performans Rade Trajković na mestu na kojem je ubijen Oliver Ivanović bio "vrhunac njenog moralnog posrnuća, i tu je njena politička karijera zauvek završena".

RepublikaFoto: youtube.com/RTV KIM
Rada Trajković

"Stranka Olivera Ivanovića je politički partner Srpske liste, kao što je bila kada je njen osnivač bio živ, jer je Oliver Ivanović bio na listi kandidata Srpske liste na parlamentarnim izborima 2014. godine, jer je kao Srbin znao da je nacionalni interes važniji od svakog ličnog interesa, a to je nešto što Trajković nikada neće shvatiti", navela je SL u saopštenju.

Srpska lista ukazuje i da ignorisanje i tihi prezir Srba na Kosovu i Metohiji Radu Trajković dovode do "histerije i duševnog rastrojstva", ali da je za to sama kriva.

RepublikaFoto: twitter.com/Insajder_net
SL

Oni ocenjuju da je sada prevršila svaku meru i pljunula na sve one vrednosti koje su našem narodu svete.

SL ističe i da se više niko i ne osvrće na njene laži, mada bi Trajković, kako kažu, više volela da su je građani severne Kosovske Mitrovice dočekali zvižducima i kamenicama, jer bi onda mogla da se hvali da je politički progonjena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading