Republika.rs saznaje: Uhapšen narko-diler koji je pratio Vučićevu ćerku!

Autor: Republika

Vesti

01.08.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Petersen (44), koji je pripremao je napad na Milicu Vučić (17), ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uhapšen je, ekskluzivno saznaje Republika.rs

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Aleksanadar i Milica Vučić

 

Podsetimo, u mejlu koji je poslao na adrese najviših državnih funkcionera Petersen je sam naveo da je mesecima uhodio ćerku Aleksandra Vučića, te najavio da će u daljoj akciji Milicu pratiti bukvalno do stana.

Kako je objasnio izvor Srpskog telegrafa i portala Republika.rs, na osnovu čega smo ovu stravičnu priču prvi objavili, Peterson je u mejlu naveo i punu adresu gde živi Vučićeva porodica.

 

 

- Ne samo da ima punu adresu, ulicu i broj gde živi Vučićevo dete, zna čak i broj stana. S obzirom na to da žive u blizini stambeno-poslovnog centra, Petersenu bi, zbog velikog broja ljudi koji se tuda kreću, bilo lakše da deluje, što je i najavio u mejlu koji je poslao - rekao je naš sagovornik i objasnio da su prikupljeni podaci i fotografije zapravo su bili deo druge faze njegovog delovanja, koje je predviđalo da napadne ljude koji čuvaju Milicu i porodicu predsednika Srbije.

 

Ko je Petersen?!

Prema našim saznanjima, u biografiji Saše Petersena postoje i ozbiljna krivična dela.

- Smederevska policija 1997. sumnjičila ga je za krađu, dok ga je sedam godina kasnije, preciznije 2004, beogradska policija sumnjičila za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga - navode sagovornici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Marija

01.08.2019 16:10

Manijaka strpati iza resetaka!

Odgovori 14 1
Mija

01.08.2019 17:13

Mislim da je zaista za svaku osudu maltretirati tudju decu.Narko diler,zasluzuje da bude smesten u psihijatrijsku ustanovu.

Nestor

01.08.2019 18:09

Treba ga kazniti najstrožije po zakonu da se tako nešto ne ponovi.

Mihajlo pravnik

01.08.2019 19:38

Zanimljivo da je i vozac kantrimena isto bio narkodiler ?!