Bratislav Jugović: Jačanje pozicije stranih ambasada cilj bojkota izbor

Autor: Tanjug

Vesti

26.07.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović ocenio je danas da bojkot izbora od strane dela opozicije ima za cilj da ojača poziciju stranih ambasada, a oslabi poziciju naroda i ocenio da je upravo to politika Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

- Kao što je propao pokušaj Ðilasove družine da u međunarodnoj javnosti Aleksandra Vučića prikažu kao diktatora, tako će i eventualnim bojkotom izbora ova družina izgubiti i ono malo podrške u opozicionom biračkom telu - navodi Jugović u saopštenju dostavljenom medijima.

Jugović smatra da je smisao bavljenja politikom Vuka Jeremića da se o Srbiji odlučuje van Beograda što se, dodao je, u njegovoj političkoj karijeri nebrojeno puta pokazalo.

On je ocenio da Srbija dugo na političkoj sceni nije imala političara koji ima šansu kakvu ima lider napednjaka.

- Iako je mala, Srbija je na putu da u punom kapacitetu povrati svoj integritet. Zbog toga birači, pa i oni koji su opoziciono orijentisani, neće dozvoliti da Ðilasova klika bude alternativa Vučiću - zaključio je Jugović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading