Popović: Lažna elita seje mržnju protiv Vučića

Autor:

Vesti

26.07.2019

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Gradskog veća Grada Beograda i Glavnog odbora SNS Tanja Popović ocenila je, reagujući na pretenje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću, da lažna elita u Srbiji svakog dana seje mržnju protiv njega i njegove porodice, jer su frustrirani zato što Srbija napreduje.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Tanja Popović

- Pošto mu ne mogu ništa, sada bi da se obračunaju sa njegovom decom Vukanom, Milicom i Danilom, što se nikada nije desilo u istoriji politike - navela je Popović u pisanoj izjavi.

Kako je ocenila, Vučić je takvima kriv jer Srbiju vodi na pravi put, a zemlja postaje cenjena i poštovana u svetu pole mnogo godina. 

- Mrze ga, jer kada su oni bili na vlasti nisu imali Vučićevu snagu, volju, ni mozak da pokrenu Srbiju, koja je godinama stajala u mestu - navela je Popović. 

Napad na porodicu predsednika, koji je, kaže, monstruozan, nije “izolovani čin ludaka”, već nastavak politike Ðilasa, Jeremića i Obradovića, koja je, navodi, počela pretnjama vešanjem Vučiću, silovanjem premijerke, pretnjama porodici ministra Stefanovića.

Popović je dodala da nema opravdanja, političkog, ni bilo kog drugog, da se napadaju deca da bi ostvarili politicki ciljevi i upitala da li se neko od onih, “kojima je mržnja politika”, razmišlja kako se Vučić oseca kao otac dok mu napadaju kćerku.

- Žao mi je što ove monstruozne napade nije osudilla nijedna nevladina organizacija koja se bavi zaštitom dečijih i ženskih prava. Krajnje je vreme da društvo ustane protiv govora mržnje i napada na decu i žene - zaključila je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Milos

26.07.2019 18:03

Идентификован је и ухапшен и тај други скот!

Laza

26.07.2019 18:56

Ovako gnusne pretnje upućene Vučićevoj deci bi trebali svi političari da osude

Andrijana

26.07.2019 19:02

Ubedljivo najlažnija elita.

sasa

26.07.2019 23:04

Takvima je mesto iza resetaka