Pogledajte kakvu poruku šalje predsednik Srbije dan nakon pohvale Merkelove

Autor:

Vesti

06.07.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas moćnu poruku o veličini snage Srbije i to samo dan nakon što su od nemačke kancelarke Angele Merkel stigle pohvale za ekonomski razvoj Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Press služba predsednika Srbije
Aleksandar Vučić i Angela Merkel

- Znam kolika je snaga Srbije. Nastavićemo da radimo i gradimo zato što smo svesni da budućnost zavisi od nas, od našeg rada, spremnosti da je napravimo, od količine truda koju u nju ulažemo. Budućnost se ne sanja i ne zamišlja, ona se gradi - napisao je Vučić na Instagramu.

Da podsetimo, na Samitu Berlinskog procesa u Poznanju, nemačka kancelarka Angela Merkel, u svom uvodnom izlaganju, pohvalila je ekonomski razvoj Srbije. Ona je tom prilikom rekla: - Ne želim da pominjem nikoga pojedinačno, ali je u Srbiji ostvaren veoma pozitivan razvoj - rekla je Merkel u svom izlaganju na plenarnoj sednici samita o Zapadnom Balkanu u okviru Berlinskog procesa. 

Reči koje je izgovorila Angela Merkel odjeknule su Srbijom. Konačno je došlo priznanje za težak i naporan rad, konačno je ono u šta se verovalo postalo stvarnost. 

 

 

Reči zadovoljstva nije krio ni Aleksandar Vučić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Natasa

06.07.2019 11:11

Sa predsednikom Vučićem svakoga dana sve više napredujemo!

Ana

06.07.2019 11:12

Ne postoji bez razloga ova izreka: "Ko radi, ne boji se gladi".

Mićaga

06.07.2019 11:15

Svi nas hvale za ekonomski napredak samo naša opozicija ne.

Djape ja

06.07.2019 11:15

Hvala joj na rečima podrške.