Brnabić: Ne postoje najslabije karike u vladi, svi se trude

Autor: Tanjug

Vesti

01.07.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, na pitanje novinara ko je naslabija karika u vladi, da ne postoje najslabije karike i da se svi trude i rade najbolje što mogu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

Kazala je da je zadovoljna svojim timom, kao i da će se svakako o unapređenju rada vlade, za šta uvek ima mesta, pričati na sednicama vlade iza zatvorenih vrata. 

- Neću govoriti ko je naslabija karika u vladi, ne postoje najslabije karike u vladi, svi daju sve od sebe i rade najbolje što mogu. Naravno da neke stvari mogu brže, efikasnije i pragmatičnije, evo krenula bih od sebe, mogla sam neke stvari brže da uradim - rekla je Brnabić na konferenciji za medije povodom dve godine rada vlade.

Istakla je da će nastaviti u vladi da rade kao tim.

- Ako postoji mesto za unapređenje, a sigurno da postoji, o tome ćemo pričati iza zatvorenih vrata na sednicama vlade. Ovo je moj tim i ja sam njime zadovoljna - rekla je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading