Đurić: Vlada na čelu sa premijerkom pokazala kako se posvećeno i srcem radi za Srbiju

Autor: Tanjug

Vesti

01.07.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić ocenio je danas da će dve godine rada Vlade Srbije u ovom sazivu, zasigurno u istoriji biti opisivane kao važna prelomna tačka, u kojoj je Srbija, nakon godina političkih i ekonomskih poraza pod DOS-ovskim vlastima, a onda i mukotrpnog oporavljanja i stabilizacije države u narednom periodu, počela da se snažno uspravlja i poprima obrise dobro uređene i moderne zemlje koja ide napred.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

Uspeh Vlade Srbije nije stvar subjektivnog utiska, već činjenica koju egzaktno potvrđuju ekonomski i socijalni pokazatelji, nivo inostranih investicija, pad nezaposlenosti, modernizacija infrastrukture..., saopštio je Ðurić.

Uz stalnu i za vladu suštinski značajnu podršku predsednika Aleksandra Vučića, naveo je Ðurić, predsednica vlade Ana Brnabić i članovi vlade su u prethodnom dvogodišnjem periodu veoma uspešno, posvećeno i srcem pokazali kako se vodi jedan za Srbiju uspešan i odličan tim. 


- Hvala Ani i svim kolegama na stalnoj i nesebičnoj podršci za Srbe na Kosovu i Metohiji - rekao je Ðurić.

Smatram svojom obavezom prema građanima Srbije, istakao je on, da na današnji dan skrenem pažnju na činjenicu da je tokom mandata ove vlade i zahvaljujući zalaganju svih njenih članova, kao i složnom delovanju sa drugim institucijama, pružena najveća i do sada najsveobuhvatnija podrška srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. 

- Srbija je postigla značajne rezultate u borbi za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji i uspela da pokrene najveći investicioni ciklus u južnoj pokrajini u poslednjih nekoliko decenija - naglasio je Ðurić.


Nastavićemo da se svi kao jedan i dalje borimo za naš narod i naše interese u svakom delu naše zemlje, posebno uključujući žitelje Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija, naveo je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Marija

01.07.2019 11:49

Rad ove vlade donosi rezultate jer svakim danom sve je bolje gradjanima Srbije.

mara

01.07.2019 11:50

Rezultati najbolji pokazatelj rada Vlade.Srbija svakog dana ide korak napred.

Natasa

01.07.2019 11:51

Ponosni smo na ljude koji vode našu državu!

Miki

01.07.2019 11:52

Svi hvale predani rad premijerke Brnabić i vlade Srbije.