Boško Ničić novi član SNS-a

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2017

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik "Pokreta za Krajinu" Boško Ničić novi je član Srpske napredne stranke, saopšteno je danas u sedištu SNS.

RepublikaFoto: Tanjug
Ničić u skupštini Zaječara ima 50 odbornika

To je na konferenciji za novinare objavio potpredsednik stranke Milenko Jovanov koji je rekao da će se Ničić i njegovi saradnici priključiti SNS i postati deo velike porodice koja svakoga dana radi sve što može da se u svakom delu Srbije živi bolje.

Jovanov je rekao da će Ničić na narednoj sednici Glavnog odbora SNS biti predložen za člana predsedništva stranke, a da će već sutra koordinirati rad stranke u Borskom i Zaječarskom okrugu.

Kako je rekao Ničićev saradnik Milan Stanković biće poverenik gradskog odbora SNS u Zaječaru.

Jovanov je poručio i da SNS ostaje otvorena za sve odgvorne i poštene ljude koji žele da im s epridruže i da zajedno učine sve što mogu za bolju i uspešniju Srbiju.

Ničić je rekao da se zajedno sa najbližim saradnicima priključio SNS i podvukao da su sa SNS bili ozbiljni politički protivnici u Zaječaru, ali da i ovo pokazuje da se, ako je u interesu građana, mogu spajati i zajendo radiuti i sarađivati.

Kako je rekao ovo je pokazatelj da takve stvari nisu nemoguće, da su dobre i izrazio nadu da će biti još takvih primera.

On je dodao da je Pokret koji je vodio imao specifičan pogloed i delovanje kada je u pitanju decentralizacija i da u tom smislu mogu iskustvom i znanjem koje imaju o toj oblasti pomoći u daljem radu.

Ničić je rekao da u skupštini Zaječara ima 50 odbornika, i da zajedno imaju stabilnu većinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading