Kena licemer, nije dao glas za "Tijanin zakon": Poslanik DS umesto podrške, izvinio se porodici Jurić

Autor: Tanjug

Vesti

20.05.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prvo poručio da "zbog svoje, ali i tuđe dece" podržava uvođenje doživotne kazne zatvora za silovatelje i ubice dece i trudnica, kao i da će ući u skupštinsku salu da glasa za to uprkos suprotnom stavu svoje stranke, poslanik DS Radoslav Milojičić Kena naprasno je odustao od te odluke.

RepublikaFoto: Telegraf/Đ. KOJADINOVIĆ
Obrnuo ploču: Kena

- Iako sam hteo da dođem na skupštinsku sednicu na kojoj će se glasati za usvajanje "Tijaninog zakona", odustao sam od toga zato što je u subotu ujutru pretučen moj drug i kolega iz DS Dalibor Stanojević iz Knjaževca. Pritom ga je pretukao predsednik opštine, koji nije čak ni priveden. Mislim da je to civilizacijska katastrofa - rekao jer Kena za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Yu Eco
Igor Jurić

Potom je uputio izvinjenje inicijatorima ovih izmena zakona.

- Moram da se izvinim porodici Jurić (inicijatorima uvođenja doživotne kazne zatvora) i svima koji su izgubili nekog dragog, ali ne mogu da ispunim obećanje i glasam za "Tijanin zakon". Za to sam da kaznena politika mora da bude pooštrena, ali lice mog prijatelja iz Knjaževca koji je pretučen na sednici Skupštine opštine od predsednika opštine Knjaževac govori da dijaloga sa vlastima i SNS nema - rekao je Milojičić.

KENA: Odustao sam od toga zato što je u subotu ujutru pretučen moj drug i kolega iz DS Dalibor Stanojević iz Knjaževca

 

 

 

Kako je naveo, na takav način SNS već sedam godina rukovodi Srbijom.

- Žao mi je što je srpsko društvo duboko podeljeno. To ne donosi dobro pre svega građanima Srbije, ali za to je odgovoran jedan čovek i jedna stranka, koji ponižavaju svakog čoveka koji drugačije misli i govori - dodao je Milojičić.

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Tijana Jurić

On je kazao i da je potrebna rasprava o svim važnim temama u parlamentu, ali da zbog poteza SNS opozicija nema načina da s njima raspravlja.

- Oni ne žele da razgovaraju, već da tuku i maltretiraju sve koji drugačije misle i to ne doprinosi demokratiji - istakao je Milojičić.

Inače, DS mesecima bojkotuje sednice parlamenta, a Milojičić je bio jedini glas razuma u opoziciji kada je rekao da ovaj zakon ne treba politizovati "zbog svoje i sve druge dece".

- To je naša obaveza prema deci - rekao je tada Milojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Jaca

20.05.2019 19:12

SNS odlično rukovodi Srbijom i ostale stranke bi trebalo da se ugledaju na njih.

Nk4

20.05.2019 19:47

Svi znamo koje je dno Kena

Sunce

20.05.2019 20:20

Licemeri, decu ne podržati.. ovako bi isto glasali da se radi o njohovim kćerkama?

mimi

20.05.2019 21:32

kena je jedna bitanga i olos ,ne znam kako moze da bude to sto jeste ,pa drugari is ds eto vam zbog toga ste pukli