Brnabićeva o završetku radova na Koridoru 10: Ovo je prekretnica za zemlju, simbol povezivanja sa Evropom

Autor: Tanjug

Vesti

18.05.2019

19:01

Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da završetak Koridora 10 ima simbolično značenje - njime se povezujemo sa Evropom, gde nam je i mesto, a to je istovremeno prekretnica za zemlju, koja pokazuje da završava započete projekte.

Tanjug/D. GOLL
Ana Brnabić sa radnicima

- Beskrajno sam srećna i ponosna na ovaj poduhvat, srećna sam i ponosna što završavamo južni krak Koridora 10 i taj veliki poduhvat kroz Grdelicu. Želim da čestitam svim građanima jer je ovo za sve građane istorijski dan - rekla je premijerka na petlji Predajane koju je obišla zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vucicćem i ministrima u Vladi.


Kako je rekla, današnji dan treba simbolično da nam posluži kao prekretnica:

- Da naša zemlja završava stvari, započete projekte, da ne odustajemo i kad je najteže, da smo uporniji nego ikad, borbeniji kad je najpotrebnije, da nemamo izgovore za neuspehe već da idemo hrabro napred - rekla je premijerka.

 

 

Zbog toga mislim, dodala je, da je Koridor 10 simbol svega što je Srbija danas i što će biti u budućnosti.

- Hvala građevinskim radnicima, inženjerima, svima koji su učestvovali u ovom poduhvatu, ministrima u vladi, koji su radili ovo mnogo pre nego što sam se ja pridružila vladi. Ponosna sam što sam deo ovog tima, tima Aleksandra Vučića, koji je uveo novi način rada. Nastavljamo dalje, ponosna sam što ne stajemo ovde, što smo juče pokrenuli izgradnju putu Preljina-Požega, što uskoro počinjemo Moravski koridor - rekla je Brnabić.

Komentari (4)

Loading
Bojana

18.05.2019 19:45

Ovo je istorijski trenutak za Srbiju i prilika da se privuče veliki broj novih investitora!

Nikoletka

19.05.2019 07:38

Najteze i najvece,najlepse i najkorisnije,vena kroz koju ce cela Srbija da protice.Izgled prelep i svrha jos jaca.