Kalinić progovorio o Jokiću: Ako ne bude igrao...

Autor:

Sport

18.05.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Nikola Kalinić je rekao da bi voleo da za nacionalnu selekciju na Mundobasketu zaigra Nikola Jokić, ali ukoliko se to ne desi on će razumeti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nikola Kalinić

Košarkaš Fenerbahčea je istakao da bi mogao da pronađe opravdanje za igrača Denvera ukoliko odluči da preskoči i ovu reprezentativnu akciju.

- Ja ga potpuno razumem. Umoran je od duge sezone. On ima svoje razloge za to da li će igrati ili ne. Jokić je mlad i ne mislim da bi iko prema njemu trebalo da bude grub, čak i ako ne bude igrao, on ima tek 24 godine i moći će da igra još desetak godina za reprezentaciju- rekao je Kalinić.

Kako je istakao, voleo bi da se Jokić nađe u reprezentaciji Srbije.

- Svima će biti bolje ukoliko bi se on našao u sastavu. Ukoliko tako ne bude, ja ću to poštovati- rekao je Kalinić.

Krilni košarkaš je uspeo da se oporavi od povrede i zaigra za Fenerbahče u polufinalu F4 Evrolige, ali turska ekipa nije uspela da savlada Anadolu Efes.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Selekom

19.05.2019 09:24

A kad će igrati ako neće sad kad je mlad? Posle u poznijim godinama će biti još teže. Nek se on jednostavno izjasni oće ili neće, opravdanja nema, i ostali NBA igrači imaju manje više iste okolnosti. Ako neće ukinuti mu pravo na nacionalnu penziju ( stečenu osvajanjem srebra, ako se odričeš reprezentacije odrekni se i penzije, molim lepo) i zdravo doviđenja.