Vesić: Brza reakcija vatrogasaca, jedna žrtva, požar lokalizovan

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.04.2019

13:56 >> 14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je prema poslednjim informacijama MUP-a, nakon pregleda zgarišta u potpunosti izgorelog stana u soliteru u Ulici vojvode Stepe, pronađeno telo nastradale 80-ogodišnje osobe.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Prema poslednjim informacijama koje smo dobili od MUP-a pripadnici Sektora za vanredne situacije u Beogradu lokalizovali su požar koji je danas izbio u  jednom stanu  na 17. spratu solitera u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.

U  dogašivanju požara  učestvuje 22 vatrogasca sa pet vozila. 

- Vatrogasna jedinica dobila je u 13:50 dojavu da izlazi dim iz stana na 17. spratu u Ulici vojvode Stepe. Ekipe su stigle na lice mesta, za četiri minuta, u 13.54. Ustanovljeno je da izbija dim kroz terasu stana na 17. spratu. Stanari stana su evakuisani i za sada nema povređenih. Intervencija je u toku - rekao je Vesić. 

Kako je saopšteno, Vesić je zahvalio "vatrogascima koji su odmah reagovali", ali i zamolio medije da vesti i požaru u ovom soliteru "ne prenose senzacionalistički". 

- Neko ko čita sajtove mogao bi da pomisli da gori čitav soliter, što nije tačno. Vatra je zahvatila jedan stan i najvažnije je da stanari ovog solitera slušaju naređenja vatrogasaca, da stanari okolnih zgrada ne prilaze ovom soliteru i da svi prate zvanična saopštenja MUP-a, jer vatra još nije ugašena - kaže Vesić.

Zahvalio je vatragosnim jedinicima MUP-a Srbije na brzoj i profesionalnoj reakciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading