MUP: Tvrdnje Marinike Tepić nisu tačne!

Autor: Republika

Vesti

15.04.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije obaveštava javnost da su apsolutno netačne tvrdnje narodne poslanice Marinike Tepić da su u Domu Narodne skupštine u subotu bile određene grupe navijača.

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

Jedinica za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a Srbije, koja je zadužena da, između ostalog, brine o bezbednosti srpskog parlamenta, u Narodnu skupštinu nije pustila nikoga osim narodnih poslanika, zaposlenih u parlamentu, pripadnika policije i akreditovanih predstavnika medija.

U subotu u zgradi Narodne skupštine nije bilo nijednog navijača, a širenje ovakvih lažnih vesti očigledno ima za cilj narušavanje ugleda pripadnika policije koji brinu o bezbednosti najvišeg zakonodavnog doma.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju za političke obračune, čime nanose štetu policijskim službenicima koji profesionalno i predano brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Elena

15.04.2019 10:47

Strašno je kada se neko poput Marinike koja sedi u poslaničkoj klupi služi ovakvim neboloznim lažima, šta misli da će dobiti time? Ko će poverovati u to?

rina

15.04.2019 10:48

Cemu te lazi, Marinika, kad ima ko reci istinu odmah cim procuri laz?

Misko

15.04.2019 10:50

Poslanici su samo bili u skupstini da bi je branili od mogucih napada.

Lana

15.04.2019 11:01

Nema dokaza da tvrdi tako nesto!