Gojkovićeva pozvala na dijalog: Upućen poziv svim poslaničkim grupama na konsultacije

Autor: Tanjug

Vesti

12.04.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković uputiće danas poziv šefovima svih poslaničkih grupa da u utorak, 16. aprila, održe konsultacije o daljem radu parlamenta i istakla da veruje da će se tom pozivu svi odazvati jer se zalažu za dijalog.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Maja Gojković

- Ubeđena sam da će svi šefovi poslaničkih grupa prihvatiti ovaj poziv i da se svi jednako zalažu za dijalog o tome kako će skupština dalje da nastavi rad, kao što sam zainteresovana i ja - rekla je Gojkovićeva novinarima u parlamentu.

Navela je da želi da sa šefovima poslaničkih grupa razgovara o tome kako bolje da zastupaju građane Srbije, kako da se poboljšaju procedure koje je aktuelni saziv nasledio od prethodnog, kako da se uredi procedura podnošenja amandmana, kao i o dopunama dnevnog reda.

- Ubeđena sam da će se u utorak u deset sati pojaviti svi poslanički klubovi jer sam ubeđena da se svi zalažu za dijalog - rekla je Gojkovićeva.

Ona je takođe zamolila građane Srbije da čuvaju Skupštinu Srbije, jednako na protestima 13. aprila i skupu vlasti 19. aprila.

- Ovo je legalno i legitimno izabrano predstavničko telo svih građana države, ubeđena sam da će to učiniti narodni poslanici, a molim i građane Srbije da to učine i oni - rekla je Maja Gojković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading