Stefanović otkrio: Sledbenici SZS jajima gađali policiju

Autor: Republika

Vesti

06.04.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, poručio je putem Tvitera da je došlo do incidenta tokom današnjeg protesta "Jedan od pet miliona", kada su učesnici "jajima gađali policajce ispred Vlade Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Skandalozno je ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika koji su gađali jajima policijske službenike na dužnosti ispred zgrade Vlade - naveo je on u poruci.

Građanski protest "Jedan od pet miliona" održava se večeras u Beogradu po 18. put, a demonstranti su se posle okupljanja ispred zgrade Vlade Srbije uputili ka Trgu, centralnim gradskim ulicama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
David

06.04.2019 18:24

Ovo je direktan udar na drzavu i narod. Lecic rekao da niko nece dirati policiju, sta je sad Leko? Za ovo neko treba da ogovara.

Jelena

06.04.2019 18:56

U svakoj zemlji na kugli zemaljskoj bi ovakvo ponasanje bilo najstrozije sankcionisano. Verujem da bi ove moralne nakaze koje napadaju policajce pohapsili i prebili kao macke. Svaka cast pripadnicima MUP-a na smirenosti i toleranciji.

ivana

06.04.2019 18:57

Sta ocekivati od takvih ljudi? Nista pametno sigurno.

Luka

06.04.2019 19:45

Ovo je stvarno sramota, drzavnu policiju koja stiti gradjane ove zemlje, u soku sam.