Vučić čestitao Erdoganu pobedu

Autor: Tanjug

Vesti

31.03.2019

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i čestitao mu na pobedi na današnjim lokalnim izborima u većini turskih gradova.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Redžep Tajip Erdogan i Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je rekao da se raduje nastavku saradnje sa predsednikom Erdoganom, jer Srbija pridaje veliki značaj istinskom prijateljstvu sa Turskom i posvećena je dobrim i čvrstim bilateralnim odnosima.

On je naglasio da Srbija ostaje pouzdan partner, kako bi, uz međusobno razumevanje i poštovanje, dalje razvijali političke odnose i širili ekonomsku i svaku drugu saradnju.


Vučić je rekao da se raduje skoroj poseti predsednika Erdogana, kada će zajedno obeležiti značajan jubilej - 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Turske, ali i razgovarati o konkretnim projektima, koji će dve zemlje još čvršće povezati u budućnosti, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Marija

31.03.2019 20:25

Erdogon i dalje ima najvece poverenje gradjana i zato pobeda njegove partije.

mihajlo

31.03.2019 20:32

Samo nastavak međudržavne saradnje, prijateljskih odnosa i nastavak privrednog ulaganja u srpsku privredu firmi iz Turske i infrasrukturnih projekata sa ciljem spajanja pojedinih spornih regiona!

Lela

31.03.2019 20:35

Srbija i Turska imaju sjajnu saradnju....

Vladimir

31.03.2019 20:46

Erdogan nam je dobar prijatelj.