Vulin položio vojničku zakletvu!

Autor: sputniknews.com

Vesti

22.03.2019

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kasarni "Vojvoda Živojin Mišić" u Valjevu danas je održana svečanost povodom polaganja zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, slušalaca klase rezervnih oficira i rezervnog sastava, koji su prošli obuku u centrima za obuku Vojske Srbije u Valjevu, Somboru i Leskovcu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

Među vojnicima koji su danas položili zakletvu bio je i ministar odbrane Alekdandar Vulin, koji se početkom marta odazvao pozivu koji je upućen vojno stasalim građanima Srbije koji dosad nisu bili obučavani kao vojnici i dobrovoljno se prijavio za vojnu obuku.

Vulin je nakon završene petnaestodnevne obuke za rezervni sastav Vojske Srbije danas položio zakletvu na svečanosti na kojoj je govorio komandant Centra za obuku Vojske Srbije general Đokica Petrović.

Polaganju zakletve prisustvovali su predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, lokalne samouprave, Kolubarskog okruga, verske službe, Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i rodbina i prijatelji vojnika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading