Zaev: Iskreno prijateljstvo rešava probleme

Autor: Tanjug

Vesti

24.08.2017

16:42 >> 19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas, govoreći o odnosima sa Srbijom, da "lepa reč i iskreno prijateljstvo rešavaju probleme".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće da spusti loptu: Zoran Zaev

- Sve u vezi ovog slučaja je već rečeno putem saopštenja i u izjavama ministra spoljnih poslova i potpredsednika vlade za evropska pitanja - rekao je Zaev na konferenciji za novinare u Vladi, prenosi MIA. 

Makedonski premijer je govoreći o slučaju Gorana Živaljevića rekao da su socijaldemokrate u vreme izbijanja nereda u Sobranju bili u opoziciji i nisu imali način da se informišu o tome da li neko ima dozvolu ili ne za ulazak u parlament.


- Mi smo u tom periodu bili opozicija i zaista nismo imali način da se informišemo da li je neko dao dozvolu ili ne - rekao je Zaev.

Zaev je, kako je preneo RTS, rekao da zna da su dve službe - makedonski UBK i srpska BIA - međusobno i u saglasnosti sa diplomatskim protokolima, završile posao oko toga šta se dešavalo, onako kako je propisano Bečkom konvencijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading