(FOTO) OVO OZBILJNA OPOZICIJA? Usred bela dana Sergej sa Boškom i Đikijem cirka rakiju i planira da RUŠI DRŽAVU!

Autor: Republika

Vesti

07.03.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ma koliko da se lideri opozicije trude da budu ozbiljni, to im nikako ne ide od ruke.

Predsednik PSG Sergej Trifunović objavio je danas fotku iz kafane u kojoj sedi sa liderom SZS Draganom Đilasom i čelnikom Dveri Boškom Obradovićem.

U opisu je najavio nove proteste koje planiraju uz rakiju, koja se jasno vidi u Boškovim rukama, dok su druge dve verovatno van kadra, a Trifunović je izgleda stavio naočare da se ne bi videlo njeno delovanje na njega, dok Obradović odiše "specijalnim" raspoloženjem.

Postavlja se pitanje kako u ovakvom stanju pokušavaju da sruše državu, kada će verovatno srušiti samo čaše sa stola u kafani u kojoj cirkaju usred bela dana.

- Ukoliko Dragoljub Simonović, predsednik opštine Grocka ne podnese ostavku u roku od 7 dana od danas, organizovaćemo demonstracije ispred opštine Grocka. Isto važi za Milutina Jeličića Jutku. Eto nas i u Brusu. Prvi zaključak "Grmečkog Sporazuma" - napisao je Sergej uz fotku, i za pravo čudo nijedno slovo nije falilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Jelena

07.03.2019 14:34

Nikada se oni nece promeniti .Vuk dlaku menja ali cud nikada.

Natasa

07.03.2019 14:38

Strasno!

devic_bojan

07.03.2019 14:49

Oni samo i znaju da naprave nerede i haos.

bubica

07.03.2019 14:50

Samo brukaju nas i srpski narod.