Ustaša oboleo, pomutio mu se razum: Srbi da priznaju terorističku državu Kosovo!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

27.02.2019

10:56

Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić pozvao je Srbiju da prizna nezavisnost Kosova, a zatim sedne za pregovarački sto na temu promene granice.

Tanjug/T. VALIČ
Stjepan Mesić

- Polazim od činjenice da je arhitektura evropskih zemalja, uključujući i Kosovo, završena. Dakle, kada jednog dana Beograd i Priština uspostave normalne odnose, onda se može govoriti o pitanju holograma na bilo kom delu granice. "Sveto pismo", tako da se nešto ne menja, ali prvo morate znati o čemu govorite - rekao je Mesić, prenosi Kosovapress.

Političar koji je deset godina bio predsednik Hrvatske rekao je da Beograd ne treba da se pretvara da ne razume istorijske činjenice i da Priština i Beograd treba da uspostave bliske odnose.

- Beograd ne razume istorijske činjenice, Kosovo je u krajnjoj liniji država i trebalo bi da što pre uspostavi bliske odnose. Beograd mora da omogući otvaranje granica kako bi ljudi mogli da komuniciraju. Kapital ima pravo na promet i usluge - rekao je Mesić.

Komentari (1)

Loading
Fat Cat

27.02.2019 12:07

Pa gde bi nama bio kraj kada bismo slušali svaku budalu koja ima nešto "pametno" da nam posavetuje? Ali baš zato i jesmo ozbiljna država.