Bakarec obrisao pod sa Trifunovićem: Kada nameravate da prestanete sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci?

Autor: Republika

Vesti

26.02.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbornik SNS u Beogradu Nebojša Bakarec obratio se otvorenim pismom propalom glumcu i političaru u pokušaju Sergeju Trifunoviću. Pismo prenosimo u celosti

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Sergej Trifunović i Nebojša Bakarec

Vi živite u zabludi koju pothranjuje činjenica da ste poznati, u zabludi koju šire masmediji, da ste vi nekakav autoritet najvišeg ranga i mudrac opšte prakse. Budite svesni da ste vi (samo) glumac, a ne naučnik, akademik ili profesor fakulteta. Vaša poznatost je samo deo bolesne fascinacije glumcima i drugim pripadnicima estrade, što je u skladu sa estradizacijom svega, pa i politike.

Da li je istina da ste nedavno vratili sve dugove četvorici dilera psihoaktivnih supstanci? Kada nameravate da prestanete sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci? Kada ćete prestati da obmanjujete javnost i govorite neistine? Kada ćete prestati sa tviter pornografijom i skarednostima kojima nas svakodnevno obasipate? Kada ćete svoj "identitet" prestati da gradite mržnjom i najprimitivnijim vređanjem žena i svih drugih osoba koje ne misle kao vi? Da li ste svesni posledica vaših skarednih tvitova u kojima žene nazivate kurvama i fuksama?

 

 

Da li ste svesni da pojedinci, sa vaših i nasilnih reči prelaze na nasilna dela, i premlaćuju žene? Kada ćete prestati da se pravite nevešti posle svakog čina nasilja i mržnje, pravdajući se ironijom i pravom na javnu reč? Da li bar mali crv sumnje, u vašem narcisodnom i samozaljubljenom biću, izaziva činjenica da su od vas pobegli gotovo svi koji nešto znače u PSG-u, posle vašeg "izbora" za predsednika tog pokreta? Kada nameravate da prestanete da zloupotrebljavate bolesnu decu?

Da li ste svesni da su mahinacije prikupljenim novcem za lečenje dece, krivično delo? Bavio sam se humanitarnim radom, ali ne tako površno i koristoljubivo kao vi, već tako što sam dva puta donirao deo svog tela - svoju kožu, da bih spasao živote dva deteta. Za razliku od vas od toga, kao što i priliči, nisam imao nikakve materijalne koristi, već samo duhovnu i emocionalnu satisfakciju.

Da li ste svesni razornog uticaja nasilja i mržnje, koje širite kao zaraznu bolest, na nove naraštaje? Da li su vas tome učili na Fakultetu dramskih umetnosti? Ili su vas učili kako da budete profesionalni, odgovorni, i kako da budete dobar čovek, bez obzira na zanimanje? Verujem i da su vas i roditelji učili plemenitosti i pristojnosti. Kada ćete početi da se ponašate kao ljudsko biće, a ne kao divlja zver, koja reži i ujeda ceo svet oko sebe?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Mirjana

26.02.2019 17:27

Bas mu je lepo rekao, sada treba samo cuti sta Sergej ima da odgovori na ovo....

bojan

26.02.2019 17:51

Ma on je na nečemu jačem kako stvari stoje.

Lea

26.02.2019 18:07

Istinu mu je rekao.

Sara

26.02.2019 18:09

Bakarec je oduvao Trifunovica istinom.