Boško zvani Vešala, Điki Englez i glumac Evnuh: Željko Mitrović opleo po liderima opozicije na Tviteru

Autor:

Vesti

12.02.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo dva dana, koliko je hiperaktivan na Tviteru, vlasnik medijske kuće "Pink" Željko Mitrović osuo je brutalnu paljbu po liderima opozicije Draganu Đilasu, Bošku Obradoviću, Vuku Jeremiću, ali i Sergeju Trifunoviću.

RepublikaFoto: Public
Željko Mitrović

- Glumac Evnuh je konačno artikulisao bar jedan političko-ekonomski stav, umesto novčanog rasta po glavi stanovnika kao vanredni budžetski rashod predložio je nabavku vešala po glavi stanovnika! P. S. Bez tendera! - napisao je Mitrović, te dodao: "Kada Boško zvani Vešala, Điki Englez i glumac Evnuh u isto vreme uđu u PMS i dogovore bojkot skupštine, u klupama bude više poslanika nego pre PMS!" - poručio je Mitrović.

BRITANSKI LINGVISTA ĐIKI

Usput se dotakao i gostovanja Đilasa i Jeremića u Briselu.

U Briselu su konačno čuveni britanski lingvista the Điki i njegov podrugljivi Jeremija the great

- U Briselu su konačno čuveni britanski lingvista the Điki i njegov podrugljivi Jeremija the great shvatili da sinteza generacijskih nejednakosti i zbir ličnih neostvarenosti nasuprot apolonske racionalnosti i vizionarske ustremljenosti nemaju šansu ni u Briselu, kamoli u Beogradu! - napisao je Mitrović.

Velja se odvalio

Vlasnik medijske kuće "Pink" nije poštedeo ni predsednika Nove Srbije Velimira Ilića.

- Prepošteni Velja Ilić se toliko odvalio da sam siguran da "pre upotrebe nije pročitao uputstvo" i šta sad ja da mu kažem osim "OPSA ŠARULJA"ili "OJŠA RUMENKA" P. S. Molim njegove volove i goveda da mi ne otpozdravljaju! - napisao je Mitrović.

 

Međutim, tu se nije zaustavio.

Nije problem sto Đilas ne zna razliku između Džim Morisona i Džin Tonika

- Đilas kao master papet ove hibridne, levičarsko-desničarske halabuke i posle debakla u Briselu i dalje čezne za Srbijom koja bi bila njegova lična samoposluga u kojoj ne plaća račune. Điki, aj da ti prevedem na tvoj marketinški, mnogo je probiotika, ali je samo jedan Bulardi! - dodao je Mitrović.

ZA DVE ŠNICLE I TRI PIVA

Nikada Đilas nije razumeo da politika "kupujem-prodajem" neće mobilisati građane da prodaju svoju budućnost za dve šnicle i tri piva i to zato što znaju da bi ih Điki već sutra odigrao kozaračkim kolom nasred Beograda za samo 500 hektara evra - nadovezao se Mitrović.

 

Nije teško biti fin

Da nije samo napadao opoziciju, Mitrović je dokazao tako što je stao u odbranu sociološkinje Vesne Pešić.

- Nije teško biti fin. Evo ja hoću javno da osudim nekog Tviter ludaka koji je Vesnu Pešić pitao tvitom "kad je poslednji put bila pendrečena po guzovima!" Nije lepo! Stvarno nije! - uzvratio je Mitrović.

- Nije problem što Đilas ne zna razliku između Džim Morisona i Džin Tonika, važno je da je "daleko malo" ispravljeno u "daleko manje" podrške njegovom savezu sa desničarsko-fašističkim debilčinama i nosačima improvizovanih pomagala za brza i usputna vešanja i klanja! - zaključio je vlasnik medijske kuće "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
milos

12.02.2019 18:45

Svakome je nasao odgovarajuci nadimak.

Mija

12.02.2019 18:47

U Opozicionom cirkusu,svaku klovan ima svoju ulogu.Jedan nosi vesala,drugi vredja zene,treci psuje majku omladini,a onaj najzlocestiji vredja predsednika Srbije.Najzanimljivija je publika opozicionog cirkusa,jer i ona ima svoju ulogu,a to je da vredja,pristalice sadasnje vlasti.Naravno ovaj opozicioni cirkus,finansira strana ambasada,iz pritaje.Samo jako im je lose organizovana predstava.Nece ovakve klovnove,podrzati gradjani.

Nikola

12.02.2019 18:48

Dobro ih je sve Mitrovic slozio na gomili

Nikoletka

12.02.2019 19:11

Nista nije pogresio ,sami su se pokazali po svojim umecima.