IZGRADNJA KORIDORA: Vučić zadovoljan, ali hoće još brže rezultate!

Autor: Tanjug

Vesti

18.08.2017

12:50 >> 12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan rezultatima radova na izgradnji koridora, ali da uvek može brže.

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Babic, predsednik Srbije Aleksandar Vucic i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak tokom obilaska radova

Radovi kroz Grdeličku klisuru biće suštinski završeni do kraja godine, napomenuo je, dok će se jedan deo raditi i u martu - aprilu iduće godine.

Vučić je govoreći o deonici Srpska kuća - Levosoje rekao da je tu problem što su sve naši izvođači i nemaju dovoljno armirača za beton, te ih "uvozimo" iz Albanije i Makedonije.

Novinare je interesovao komentar predsednika na pisanje jednog dnevnika o privatnom životu direktora Koridora Srbije Zorana Babića rekavši da ti što to pišu misle da su mnogo pametni "kada se zavitlavaju sa čovekom":

- Najvažniji su rezultati rada, a privatan život treba ostaviti po strani. Mene interesuje kako radi, koliko je posvećen, vredan... - rekao je Vučić i ocenio da oni koji pišu o nečijem privatnom životu, i na takav način više govore o sebi nego o onome koga pominju.

On je dodao i da 40 godina nešto nije rađeno, da se sada pravi problem da li nešto kasni neki mesec i poručio da stalno nešto pričaju oni što nisu radili i ne rade ništa.

Kako je rekao, najupečatljiviji primer toga je stanje u Goši, koju su "ti isti" privatizovali, prodali, opljačkali, uzeli pare i strpali ih u svoje džepove, a sada bi da protestuju, ne valjaju im nove fabrike koje dolaze. . .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading