SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Nije u redu da se Trifunović postavlja kao moralna vertikala!

Autor: n1info.com

Vesti

21.01.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentarišući izjavu glumca Branislava Trifunovića da bi opozicija bila izviždana na protestu, Sanda Rašković Ivić, potpredsednica Narodne strankre Vuka Jeremića, rekla je da jako ceni njegov napor, ali da "nije u redu da se on postavlja kao moralna vertikala"

RepublikaFoto: youtube.com/ Demokratska stranka Srbije
Sanda Rašković Ivić

Naglašava da je neophodno da protesti dobiju jasan politički profil jer u suprotnom postaju "gotovo anarhična glumačka predstava".

- Što kaže narod - ili hop ili trop u nekom trenutku. I bojim se da će biti trop ako se protesti nastave ovako - ističe ona.

Prema njenim rečima, jedino narod sa jasnom politikom, političarima i strankama može da iznedri promene koje je demokratske.

- On je i počeo kao politički protest, kao reakcija na prebijanje Borka Stefanovića. I onda sad odjednom imate samo glumce ili novinare koji govore, ili neke ličnosti koje su inače svi bili u predsedništvu Pokretu slobodnih građana. Tako da nije baš da niko nije političar. Mislim da to ne treba da se pretvara u protest protiv opozicije i protiv vlasti - zaključila je Sanda Rašković Ivić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
una

21.01.2019 13:26

Nista opozicija nece dobiti ovim protestima. Samo ce jos nize da padnu u ocima naroda.

Maja

21.01.2019 13:27

Trifunovic je dno dna

Moki

21.01.2019 13:31

Протести претворени у глуматање без икаквог програма и циља,само напади на Вучића и све око њега грађани су то препознали и много их је одустало.

Ana

21.01.2019 13:32

Njima niko ne treba oni se sami medju sobom svadjaju a jos vlast uzdrmali nisu.I zato je Vucic na vlasti i ima vecinu,covek prosto nema konkurenciju.