(VIDEO) Olivera Zekić ispred REM objasnila Obradoviću: Hitleru, produži dalje!

Autor: Republika

Vesti

20.01.2019

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko članova pokreta Dveri krenulo je od televizije Pink, do zgrade Regulatornog tela za elektronske medije i Informera, odakle su se pridružili protestu "Jedan od pet miliona". Ispred REM-a došlo je do verbalnog sukoba između lidera Dveri i članice tog tela Olivere Zekić.

RepublikaFoto: youtube.com/Stefan Đorđević
Tekst potpisa

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da prva odluka nove vlasti mora da bude ukidanje frekvencije TV Pink jer je to oličenje medijskog kriminala, a da će njen direktor Željko Mitrović morati da odgovara. Lider Dveri nosio je lutku koja predstavljaja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u zatvorskom odelu, a ispred prostorija regulatornog tela verbalno se sukobio sa predstavnicom REM Oliverom Zekić.

 

Zekićeva je izašla i rekla im "ovde za fašiste nema mesta" i da produže dalje... Kako je tekao verbalni okršaj pogledajte u priloženom videu:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
anatodorovic

20.01.2019 12:13

Ništa nas ne može iznenaditi, kada su ti bolesnici u pitanju. Jedino što im mi, obični građani, možemo poručiti je da neće biti novog petog oktobra. Jednom su tu podvalu izveli, više neće moći.

Lela

20.01.2019 12:15

Olivera Zekic je Boska Obradovica nazvala pravim imenom.....

Tijana

20.01.2019 12:17

Svaka cast za ovu hrabru zenu koja se suprostavila Obradovicu i celoj masi. Jasnu poruku mu je poslala.

sonja

20.01.2019 12:18

Tako treba sa nasilnicima. Sledeća zena koju napadne propustite ga sigurno kroz šake.