SKANDALČINA! Evo ko je zaštitnik mafije u Srbiji: Jeremićevi u odbrani Filipa Koraća

Autor: Republika

Vesti

14.01.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borivoje Borović, visoki funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića, danas je u jutarnjem programu "Kod Jovane i Srđana“, ničim izazvano stao u odbranu ozloglašenog Filipa Koraća, desne ruke vođe zemunskog klana Luke Bojovića. Iako ga niko nije pitao ništa na tu temu, Borović je uporno insistirao da kaže u etar da "zna pozdano da nema nijednog jedinog dokaza protiv Koraća“.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Borivoje Borović, advokat

Borović, inače deo advokatskog tima Vuka Jeremića i šef resornog odbora za pravosuđe Narodne stranke, najpre se vidno ražalostio što se u javnosti često pominje ime Koraća, a potom i naveo:

- Protiv čoveka nemaju nijedan dokaz. Ja znam da nemaju nijedan dokaz i šta je opasno... - na šta ga je voditeljka prekinula objašnjavajući da to nije tema.

Usred priče o uvođenju doživotne robije za silovatelje i ubice dece, Borović se odlučio da unapred abolira dobro znano ime srpskog podzemlja, za kojim je Srbija pre nekoliko dana raspisala Interpolovu poternicu i koji je pod istragom i brojnih evropskih policija zbog trgovine narkoticima i veze sa brojnim likvidacijama.

Iako niko normalan ne želi da se mafijaši ranga Koraća slobodno šetaju Srbijom, to očigledno i van svake sumnje žele Vuk Jeremić i njegov tim koji su se konačno i razotkrili da štite mafiju.

Tako je Jeremićev pravnik sebi dao za pravo da unapred govori da neko nije kriv i to ne bilo ko nego glavni čovek Luke Bojovića, sažaljevajući ovog „sirotog mafijaša“ jer mediji o njemu pišu. Međutim ni to nije novina, jer je Borović jutros samo nastavio praksu svojih stranačkih šefova koji redovno preuzimaju na sebe i ulogu tužioca i sudije.

Pogledajte na 20:30 minutu kako poznati advokat brani okorele kriminalce:

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Boki

14.01.2019 12:48

Nista novo nista cudno samo je zalosno i katastrofa.

Nevena

14.01.2019 12:49

Klupko se polako odmotava a kriminalci i njihovi simpatizeri sami otkrivaju.

Milos

14.01.2019 12:50

Hvala bogu pa nam zemlju ne vode ovi kriminalci! A nadam se da i neće!

borko

14.01.2019 12:51

Država je rešila da se obračuna sa kriminalcima,tako će i da bude.