Boško se pošteno izlupetao: Dveri nisu desnica, orden je Putinova stvar

Autor: Republika

Vesti

10.01.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović pošteno se izlupetao! U intervjuu za Nedeljnik, jedan od lidera opozicije poručio je da Dveri nisu desnica, a da je Savez za Srbiju na izbore u Lučanima izašao ne da bi postigao neki rezultat, već da bi pokazali da su izbori izgubili svaki smisao?!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boško Obradović

- Dveri nisu desnica i ne shvatam najbolje šta bi to bio građanski korpus, danas i ovde - rekao je mrtav hladan Obradović, poznat po svojim stavovima protiv homoseksualaca, migranata, veličanju Dimitrija Ljotića.

Govoreći o tome kako će se boriti za demokratske uslove za izbore, on je najavio ulične demonstracije i građansku neposlušnost, ne precizirajući na šta se ta neposlušnost odnosi. Onda je prešao na nedavne izbore u Lučanima, gde je SZS doživeo debakl.

Stanković: To je jeftina marketinška priča i pokazuje visok nivo konfuzije

- Izašli smo kao Savez za Srbiju samo zato da bismo u praksi dokazali koliko su izbori u Srbiji izgubili svaki smisao - rekao je Obradović, a na molbu novinara da prokomentariše to što je Vladimir Putin dodelio orden Aleksandru Vučiću samo je konstatovao: "Putinova stvar".

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da Obradović traži alibi pred svojim biračkim telom, ali i celom javnošću:

- Svojim biračima mora nekako da objasni zašto je zajedno sa svojim političkim i ideološkim arhineprijateljem DS, ali i Đilasom i Jeremićem. S druge strane, mora da se dokazuje tzv. građanskoj opoziciji, koja potencira stav o nedemokratskom poretku u Srbiji. To je jeftina marketinška priča i pokazuje visok nivo konfuzije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (76)

Loading
milan

10.01.2019 17:17

Pa jeste očekivali od njega nešto pametno?

Crepajac

10.01.2019 20:46

@milan - Ja nisam iskreno.

sasa

11.01.2019 08:21

@milan - Dosada nista pametno nije rekao .

Darko

10.01.2019 17:20

Bosko je znao da ce lose proci na izborima u Lucanima jer ga narod ne voli.