Predsednik Vučić: Sam sam kriv što reforma zdravstva kasni

Autor: Tanjug

Vesti

31.12.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "sam kriv što reforma zdravstva kasni".

RepublikaFoto: youtube.com/ Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

- Grešio sam i u pružanju prioriteta određenim projektima. Sam sam kriv što, recimo, kasnimo u reformi zdravstva - kazao je predsednik za beogradske medije.

Vučić je dao svoje viđenje stanja u srpskom zdravstvu i lečenju dece u inostranstvu.

- Pomažemo deci na sve moguće načine, sad ćete vi da mi kažete da vi više volite decu nego ja, pa neću to da vam dam. Imam troje dece koju obožavam i volim svako dete u ovoj zemlji - navodi predsednik.

Političarima koji misle da "ih se neko plaši i da će neko da beži iz Srbije", predsednik Srbije je poručio da mu "ne pada na pamet".

- To što vi mislite da vas se neko plaši i da će neko da beži iz Srbije, ma ne pada mi na pamet. Živim ovde i živeću ovde uvek i nisam ukrao i nisam bogat za razliku od vas, takvih političara - kazao je Vučić.

 

 

Govoreći o protestima u Beogradu, napominje: "Imali smo demonstracije koje su bile i po obimu veće i po intenzitetu veće".

Predsednik je govorio i o Kosovu, EU, Rusiji, stanju u srpskom zdravstvu i pravosuđu, Zoranu Đindiću, Slobodanu Miloševicu, Tomislavu Nikoliću, omiljenim opozicionim političarima, povlačenju iz politike, stanju srpske ekonomije, ali i napadima na novinarku Barbaru Životić sa TV Studio B.

- Napali ste malu Barbaru da je kriva za sve zato što je rekla ''daleko manje ljudi''. Ljudi, je l'' vi razumete da vi izveštavate, vi pričate da vas neko broji, niko ne broji ništa osim što sami lažete i sebe i ceo svet baš o broju, pošto o porukama ne možete da govorite ništa jer politike nema iza Đilasa i Jeremića - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading