Goran Vesić na Fejsbuku: Ovo niste znali o Jadranki Kosor koja podržava Đilasove demonstracije

Autor: Tanjug

Vesti

23.12.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu detalj iz biografije bivše hrvatske premijerke Jadranke Kosor koje malo ko u Srbiji zna.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Evo šta je napisao Vesić:

Saznali smo juče da Jadranka Kosor, bivša hrvatska premijerka, podržava Dragana Đilasa i njegove proteste uperene protiv Srbije. Ništa čudno da Jadranka Kosor podržava Đilasa jer što je gore Srbiji, Jadranki Kosor i drugima koji mrze Srbiju je bolje.

Znamo i da je Jadranka Kosor kao predsednica hrvatske vlade odbijala da povuče tužbu Hrvatske protiv Srbije za genocid. Dakle za gospođu Kosor su Srbi genocidni narod. Ali ne svi. Đilas i njegova ekipa su dobri po Kosorkinim merilima.

Naša javnost, međutim, ne zna da Jadranka Kosor danas živi u stanu iz koga je, kada je bila u Vladi Hrvatske, izbacila srpsku porodicu Drobac. Nakon toga je jedan od braće Drobac izvršio samoubistvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (67)

Loading
Spaske

23.12.2018 17:01

Pa Hrvatima odgovaraju nemiri u nasoj zemlji, a isto tako im odgovara i Dragan Djilas, jer za vreme njegove vlasti, Srbija je bila na ivici bankrota.

Maja

23.12.2018 17:04

Zamisli taj crnjak da te fali Jadranka, Djilas sada si vaistinu dotakao dno!

SasaRu

23.12.2018 17:04

Pored Prištine sada i Hrvatska pruža podršku opozicionariima iz Srbije, ništa nije slučajno.

OGI

23.12.2018 17:08

Čim ona podržava proteste to je znak da imaju plan da nas opet razbijaju Dežurna mrziteljka Srba podržala proteste! Nada se da ćemo propasti