(VIDEO) Skot požurio sa čestitkom: Pogledajte kako nam je američki ambasador čestitao Novu godinu

Autor: Tanjug

Vesti

21.12.2018

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat poželeo je građanima Srbije mir, ljubav i novi optimizam u sledećoj godini, istovremeno naglasivši da je godina na izmaku podsetila na veze koje spajaju dva naroda.

RepublikaFoto: Tanjug
Kajl Skot

Skot se u video-poruci objavljenoj na Tviteru Ambasade SAD osvrnuo na proteklu godinu, rekavši da Amerikanci imaju razloga da se na nju osvrnu sa dosta optimizma jer je to bila godina jake i žive privredne aktivnosti koja je SAD donela skoro 2,5 miliona novih radnih mesta.

- Ovde u Srbiji proslavili smo stotodišnjicu kraja Prvog svetskog rata kao i podizanje srpske zastave iznad Beloj kući u znak američke solidarnosti sa Srbijom. To je važno podsećanje na veze koje spajaju naša dva naroda, kako tada, tako i danas - rekao je Skot.

 

 

Uoci nove godine, kako je dodao, razmišljamo o izazovima koji nas očekuju u Srbiji, Americi i širom sveta, kao i o potrebi za dobrom voljom i saradnjom.

- Moja novogodišnja želja je da naši prijatelji u Srbiji pronađu mir, ljubav i novi optimizam u godini koja dolazi - poručio je američki ambasador.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading