Narko dileri organizovali napad na Stefanovića i Hrkalovićevu?

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

17.12.2018

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orkestrirani napadi na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i državnu sekretarku MUP-a Dijanu Hrkalović, kojima su izloženi u poslednja dva dana od strane pojedinih političara, zapravo dolaze od strane nekoliko organizovanih kriminalnih grupa koje se bave prodajom narkotika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Hrkalovićeva i Stefanović

Prema rečima izvora iz opozicije, kriminalci koji su na žestokom udaru policije poslednjih godina, rešili su da se uz pomoć nekih političara obračunaju sa ministrom Stefanovićem i Dijanom Hrkalović, koje vide kao glavne krivce za brojna hapšenja i zaplene droge, što je njima nanelo ogroman finansijski gubitak.

Imajući u vidu činjenicu da je srpska policija samo prošle godine zaplenila više od četiri tone narkotika, ali i uhapsila mnogo dilera koji pripadaju tim organizovanim kriminalnim grupama, potpuno je jasno zašto su se odlučili da krenu u napad na ljude koje smatraju najodgovornijima.

 

 

- Stefanovića i Hrkalovićevu vide kao glavne krivce za gubitak "težak" više miliona evra. Pošto su shvatili da ne mogu da pronađu nikakvu zaštitu i da je policija odlučna da im stane na put, rešili su da promene taktiku. Oni su odvojili veću svotu novca koju su dali pojedinim od predstavnicima opozicije, a samo sa jednim ciljem, da se ministar i državna sekretarka snažno napadnu. Žele po svaku cenu da ih sklone, jer njih vide kao glavnu smetnju za svoj biznis i slobodnu prodaju narkotika - objašnjava izvor "Alo".

On ne želi da otkriva koliko su novca izdvojili za ovaj mito, kao ni na čije račune su pare otišle, međutim ističe da će narednih dana ti napada biti pojačani, jer misle da je ovo dobar trenutak da se obračunaju sa Stefanovićem i Hrkalovićevom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Joca

17.12.2018 19:14

Ministar posteno i uspesno radi svoj posao i treba tako i da nastavi bez obzira na ocigledne svakodnevne pritiske

Zoro

17.12.2018 19:15

Nece se u ovoj zemlji pitati narko bosovi, tajkuni i strani placenici.

Makica

17.12.2018 19:24

Sve pohvale za Stefanovica.

nenad

17.12.2018 19:24

Izgleda da im gori pod nogama jer drzava se svakodnevno bori protiv svih koji imaju veze sa kriminalom.