Biljana Popović-Ivković: Posle debakla u Lučanima, opozicioni lideri nastavljaju sa nasiljem, izmišljotinama

Autor: Tanjug

Vesti

17.12.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS, Biljana Poović Ivković, poručila je danas da se opozicioni lideri posle debakla u Lučanima utrkuju u lažima i napadima, i nastavljaju sa nasiljem, izmišljotinama i omalovažavanjem žene, te da su se u ovom slučaju ustremili na državnu sekretarku MUP-a Srbije Dijanu Hrkalović.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Popović Ivković

Popović Ivković u pisanoj izjavi dostavljenoj mediima kaže da "sklepana opozicija" bez ideja jedino što ume je da poturi laž, jer licemeri poput Jeremića, Đilasa i Obradovića svoju nesposobnost i politički fijasko moraju nečim da opravdaju.

- Dijana Hrkalović je zaposlena u Ministarstvu unutrašnjih poslova i potpuno je prirodno da bude u policijskoj stanici. Postavlja se pitanje šta je Boško Obradović sa svojih 30 jurišnika radio u policijskoj stanici i da li je imao nameru da izazove haos? - upitala je.

Građani su, ističe, na sreću imali priliku da u sramotnom video snimku vide kaubojski upad i sav primitivizam Boška Obradovića, doduše već, kako kaže, dokazanog nasilnika i ženomrsca, koji je gotovo pola sata ponižavao i vređao državnu sekretarku i policijske službenike, i onemogućavao ih da rade svoj policijski posao po nalogu tužilaštva i u skladu sa zakonom. 

 

 

- Vuk Jeremić je doduše iz prikrajka posmatrao specijalno osmišljenu operaciju nekoltronisanih izliva agresije, njegovih partnera iz Dveri, koji njemu i Đilasu služe za manipulaciju i izazivanje tenzija - navela je Popović-Ivković.

Primećuje da se Jeremić ne libi da ženu, bez ijednog dokaza blati i naziva mafijašicom zato što je u trenerci, na svom radnom mestu i to, kaže, čini čovek čiji su prijatelji i poslovni partneri predmet međunarodnih istraga, čovek koji je zloupotrebljavao državnu kasu za egzotične destinacije, čovek kojeg u Prištini veličaju kao jednog od najzaslužnijih za udaranje temelja nezavisnosti tzv. Kosova. 

- Razumem bol zbog silnih gubitaka i vaše nesposobnosti, ali da vas podsetim, s prašinom koju podižete samo pokrivate svoju golotinju. Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka su ubedljivi pobednici i ovih izbora - zaključila je Popović Ivaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading