Vanredni parlamentarni izbori?! Evo šta kaže predsednik Vučić

Autor: Tanjug

Vesti

15.12.2018

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vucić izjavio je večeras da to da li će biti vanrednih izbora ne zavisi od njega, već od situacije u zemlji i na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

On veruje i da bi SNS na izborima ostvarila do sada najveću pobedu, imajući u vidu rezultate istraživanja, uprkos tvrdnjama nekih analitičara i opozicije, ali kaže: 

- Sta bismo time dobili? To je pitanje i za moje saradnike... 

Vučić je za tv Prva naveo i da su trendovi drugačiji od onih kako neko misli i da ne mora da čita procene, jer svakih sedam dana rade istraživanja javnog mnjenja.

Upitan da li će ići na izbore da bi se zajedno održao i referendum o KiM, kaže da to nema smisla, jer se na taj način ne može rešavati nešto što nije ni na vidiku i da to zna, jer učestvuje u pregovorima o resavanju kosovskog pitanja. 

 

 

On je podsetio i na to koliko su dobili Jeremić i Janković zajedno u Beogradu, 32 odsto, a Janković u Beogradu sam 26 odsto, da bi nekoliko meseci kasnije svi zajedno kandidovali Ðilasa i da je on dobio svega 18 odsto.

 

Izbori u Lučanima

Kada su u pitanju sutrašnji lokalni izbori u četiri opštine, ocenjuje da će biti tesno. 

Kaže i da deo opozicije učestvuje samo na izborima u Lučanima, jer očekuju da će tamo moći da formiraju vlast, a ostale opštine ih ne interesuju.

- Zajedno su Velja ilić i Obradovic imali 27 odsto, ne idu u druga mesta, jer ih ne interesuju, već misle da će ovde da pobede, da bi rekli ''novi uspeh''. Velja i Obradović očekuju 45 odsto i da formiraju vlast u Lučanima", objasnio je Vučić.

On je međutim dodao da SNS zastupa drugačiju politiku i da se ponaša odgovorno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading