SNS: Najoštrije osuđujemo prebijanje i pretnje bivšoj funkcionerki Dveri

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2018

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka saopštila je da najoštrije osuđuje brutalno prebijanje Jelene Ðorđević, bivše funkcionerke Dveri iz Niša, kao i pretnje, praćenje i zastrašivanje nje i njene porodice.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

SNS poziva nadležne državne organe da što hitnije reaguju i obelodane javnosti sve detalje ovog "skandaloznog nasilja i mučkog prebijanja".

- Nažalost, nismo iznenađeni svedočenjem Ðorđevićeve da je upravo lider Ðilasovog i Jeremićevog Saveza, vođa Dveri, Boško Obradović lično učestvovao u organizovanju i podstrekivanju ovog monstruznog fizičkog napada, i to samo zbog toga što je Ðorđevićeva donela odluku da napusti pokret Dveri - navodi SNS u saopštenju.

Podsećaju i da je Obradović napao ranije članicu RIK-a, da je fizički nasrnuo na novinarke, na predsednicu Skupštine Srbije...te poručuju da Srbija ne sme tolerisati bilo koji oblik nasilja, posebno nad ženama. 

- Molimo sve nadležne institucije da konačno pokažu svim građanima da je Srbija slobodna i demokratska država u kojoj se najoštrije kažnjava nasilje, bez obzira ko je naručilac, učinilac i žrtva, i da svima pošalju poruku da bez obzira na milione evra koje su stekli na kriminalan način, Ðilas, Jeremić, Obradović i slični nisu zaštićeni od zakona i pravde - navodi SNS u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Milica

07.12.2018 21:08

Krajnje je vreme da se stane ovima naput a posebno Obradovicu.

Luka

07.12.2018 21:11

Opste je poznato kako funkcionisu Dveri, tuku novinare, pozivaju na silovanje, vesanje.... Sta vam je ovde cudno

Makica

07.12.2018 21:11

Opozicija je nasilna, nista drugo se od opozicije i ne ocekuje.

Nina

07.12.2018 21:12

Opozicija je pravo zlo, nasilnici pravi.