Šiptari udaraju jako: Kozarevu zabranjen ulazak na KiM!

Autor: Republika

Vesti

04.12.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šiptarski teror buja iz dan u dan!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Dušan Kozarev

Nakon što su zaustavili košarkaše Parizana na Jarinju, (sve o tome pročitajte OVDE), Šiptari su zabranili zameniku direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju, Dušanu Kozarevu da uđe na Kosovo.

Zamenik direktor Kancelacije za KiM Dušan Kozarev zaustavljen je danas na administrativnom prelazu Jarinje i nije mu dozvoljen ulaz na Kosovo i Metohuju. Kako je Kozarov rekao za Tanjug, na prelazu su mu preneli da imaju zabranu ulaska za njega, "sa jasnim imenom i prezimenom" i on je krenuo nazad, ka Raški sa Jarinja.


"Krenuo sam na današnji skup na KiM, a oko 11.10 smo bili na Jarinju. Tu smo zatekli vozila delagacije KK Partizna i predstavnike medije. Ljudi iz kluba su nas obavsetili da i njih zadržvajau i da ne mogu da prođu", rekao je Kozarev. Dodao je da je on zatim krenuo ka prištinskoj strani prelaza, da proba da se zaputi ka Kosovskoj Mitrovici, ali da su mu rekli da imaju zabranu ulaska za njega.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Rade

04.12.2018 12:03

Hvala bratskoj Rusiji na ogromnoj podršci koju pruža našoj zemlji i narodu.

Una

04.12.2018 12:14

Priština preti miru i bezbednosti ne samo Srbiji već celom regionu i na ovo se mora reagovati što pre na uverljiv način!

Luka

04.12.2018 12:15

Sramno i bezobrazno ponasanje pristinskih vlasti

Stojan

04.12.2018 12:19

Siptari vise nisu u stanju da ih vodi zdrav razm, pa padaju iz greske u gresku.