"Opet su lagali, neće biti izbora u martu"

Autor: Republika

Vesti

03.12.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vuk Jeremić je opet slagao, neće biti nikakvih izbora u martu", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara na vanrednoj konferenciji za medije u Predsedništvu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Neće biti nikakvih izbora, niko ne planira izbore. Opet su slagali. A, ja vas samo molim, od njih ne očekujem ništa, ni da pomognu Srbiji u teškim trenucima, ali vas molim da ne moram stalno da odgovaram na takve gluposti - rekao je Vučić upitan da prokomentariše Jeremićeve tvrdnje da će vandredni izbori biti održani početkom sledeće godine.

Vučić je kazao da vidi nervozu i bes kod nekih, jer ne idu stvari onako kako su planirali. 


- Mogu da vide kroz istraživanja, koja sva pokazuju iste trendove. Razumem bes i želju da se sve okrene na nasilje i pravljenje problema na ulici. Neka idu na ulice, nemam problema s tim, sve dok je mirno, može - naglasio je on. 
 

 

"Dajte jedan dokaz i uhapsićemo Radoičića"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je opoziciji, koja stalno optužuje Milan Radoičića da je ubica, a da Vučić krši pretpostavku nevinosti, da odu u policiju ako imaju ijedan dokaz i da će u tom slučaju Radoičić odmah biti uhapšen.

- Samo jedan dokaz dajte, a ne šuplje priče. . . . da biste pravili novog Davida ili dizali pesnice otpora. Toga ovde nema, niko neće da krije ubicu. Nadam se da ćemo imati ubrzanog napretka na tom slučaju, pa ćemo videti ko je govorio istinu, a ko nije - rekoa je Vučić novinarima. 

On je dodao da svaki dan sluša te optužbe od opozicije, ali je dodao da se to dešava onda kada neko nema politiku i kada narodu nema šta da ponudi osim mržnje.

- Ja to da nudim narodu neću, ja ću da nudim bolji život, napredak, perpspektivu za malde, naravno mir i stabilnost - rekao je Vučić.

Lažu i izmišljaju svaki dan, ponovio je, govoreći o opoziciji, i dodao da pokušavaju čak da u to uključe i porodicu Radoičića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Goca

03.12.2018 18:22

Opozicija iskljucivo barata samo lazima

Cane

03.12.2018 18:23

Nije mi jasno ko jos slusa sta Vuk Jeremic ima da kaze. Covek ne zna nista drugo osim da laze i obmanjuje.

Marija

03.12.2018 18:23

Izbori kada bi bili u martu opozicija bi dozivela najubedljiviji poraz i zato je sramota da uopste budu jer ne bi ni postojala opozicija.

Nina

03.12.2018 18:23

Jeremic se samo sluzi lazima.