Sramota! Šiptar Bahtiri traži da se ukine Severna Mitrovica: "Ja ću da vladam!"

Autor: Republika

Vesti

28.11.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnje ostavke gradonačelnika Severne Mitrovice Gorana Rakića, oglasio se gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri sa zahtevom upućenim kosovskoj vladi da on upravlja "ujedinjenom Mitrovicom".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Kosovska Mitrovica

- Zahtevam da kosovska vlada preduzme sve neophodne pravne radnje kako bi se odmah ukinula odluka o podeli Mitrovice na dve opštine - napisao je Bahtiri na svom Fejsbuk profilu, prenosi KoSSev.

Bahtiri je naznačio da grad Mitrovica sada treba da bude jedna opština odnosno kako je rekao, "onako kako je uvek bilo", kao i da bi, u ovoj situaciji on upravljao "ujedinjenom Mitrovicom".

Na juče održanoj vanrednoj sednici opštine Severna Mitrovica, gradonačelnik Goran Rakić podneo je ostavku, a Skupština je potpisala Deklaraciju o prekidu komunikacije, saradnje, svih poslovnih i institucionalnih odnosa sa institucijama u Prištini. Iste odluke doneli su i gradonačelnici i skupštine preostale tri opštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
bane

28.11.2018 10:02

Jos jedan siptarski zlocinac se bahati.

sasa

28.11.2018 10:06

I ja bih da vi uopšte ne postojite, ali nažalost postojite. Tako i ti Bahtiri, i ti bi da vladaš, ali nažalost nikada nećeš !

tiko

28.11.2018 10:12

Ma on ne vlada sobom...

tiko

28.11.2018 10:13

Ma ssta hoce on ne zna gde se nalazi...