"UZ SNAGU NAŠE SRBIJE IMAO SAM SNAGE DA BRANIM NAROD HRABRIH I PONOSNIH" Moćne reči predsednika Vučića u Valjevu

Autor:

Vesti

26.05.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je prusustvovao predizbornom mitingu Srpske napredne stranke.

"UZ SNAGU NAŠE SRBIJE IMAO SAM SNAGE DA BRANIM NAROD HRABRIH I PONOSNIH" Moćne reči predsednika Vučića u Valjevu

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

Na mitingu Srpske napredne stranke u Valjevu, predsednik Aleksandar Vučić obratio se okupljenima na platou ispred Doma kulture. Istakao je da je još pod utiskom velike borbe u Njujorku i da je stizao samo koliko je bilo neophodno, s obzirom na obaveze koje je imao kao predsednik.

Vučić je naglasio da se još nije privikao na ono što se dešava u zemlji, te da je imao podršku cele Srbije u borbi koju vodi.

Predsednik je istakao da je borba u Njujorku bila izuzetno zahtevna, ali da je imao podršku hrabrog i ponosnog naroda Srbije. Naglasio je da je osećaj dostojanstva i ponosa koji građani Srbije danas osećaju posledica njihove podrške, te da je cena koju je Srbija platila da bi stala uz njega bila od presudnog značaja.

- Još ne mogu ni da se priviknem na ono što se u zemlji događa. Imao svu vašu snagu, cele naše Srbije, da branim narod hrabrih, da branim narod ponosnih! Zato se danas svaki građanin Srbije oseća dostojanstveno i ponosito već zato što je cena Srbija je stajala uz mene i htela da pokažemo svetu da smo samo običan narod koji želi da živi u slobodi i ništa više! - poručio je predsednik.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je bio na predizbornom skupu Srpske napredne stranke i koalicije okupljene oko liste "Aleksandar Vučić - Čačak sutra"  u Čačku.

Tom prilikom je rekao da je mnogo toga urađeno za Čačak i Moravički okrug u poslednjih 10 godina, ali da se mora nastaviti istim tempom i da je briga za ljude najvažnija.

"Uradili smo mnogo stvari, naravno ljudi žive svoje živote i nikada nisu sasvim zadovoljni, ali ako pogledate rezultate, ako pogledate semafor i šta je urađeno u odnosu na ono što smo imali pre deset godina, da budemo sasvim fer, svidelo se to nekome da čuje ili ne, nikada u istoriji, posebno dakle od Drugog svetskog rata pa na ovamo, nije toliko toga napravljeno i nije se tom brzinom napredovalo", rekao je Vučić i dodao da ipak to nije dovoljno i da mora bolje. Istakao je da se u Čačku mnogo toga promenilo za kratak period i da mu niko nije verovao kada je govorio da će biti izgrađen auto-put Beograd - Čačak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Marko

26.05.2024 13:22

Narod je uz vas presedniče o kad je najteže!

Ivana

26.05.2024 13:46

Snaga je u ljudima ! Srbija je uz Vučića.

Portos

26.05.2024 13:47

Mislim da sada naslućujemo i našu snagu koju imamo u međunarodnim odnosima. Nismo kolonija kao ostali u regionu, a to cene i oni koji te ne vole.

Kolos

26.05.2024 13:48

Ko god zalaje i kidiše na nas ima ovako da prođe. Nema poštovanje u međunarodnoj politici dok ne pokažeš zube najjačima.