NIJEDAN PREDSEDNIK NEĆE PONOVITI U NJUJORKU ONO ŠTO SAM JA IZGOVARAO NJIMA U LICE! Vučić: Mogao sam da budem hrabar jer iza mene stoji Srbija!

Autor:

Vesti

25.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić se osvrnuo na glasanje o Rezoluciji o Srebrenici u Njujorku.

NIJEDAN PREDSEDNIK NEĆE PONOVITI U NJUJORKU ONO ŠTO SAM JA IZGOVARAO NJIMA U LICE! Vučić: Mogao sam da budem hrabar jer iza mene stoji Srbija!

Foto: Printscreen/ RINA.rs. Srbija

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se na predizbornom skupu u Čačku gde se osvrnuo na borbu u UN protiv izglasavanja sramne Rezolucije o Srebrenici.

Predsednik Vučić je pitao zašto stranci plaćaju opoziciju? Istakao je da nijedan predsednik neće ponoviti u Njujorku ono što je on izgovarao njima u lice. 

- Ja sam mogao da budem hrabar jer je iza mene bila Srbija, zato što sam znao šta očekujete od mene i znao da hoćete Srbiju koja ima obraz, a ne Srbiju koja će da se povlači - rekao je on. 

- Ivica je rekao s pravom - zato smo zajedno. Mi nismo pravli kalkulacije - rekli smo ljudima idemo zajedno, da narodu pokažemo da koliko je važan momenat za našu zemlju i da od naroda tražimo da podrži listu "Srbija sutra", svi koji vole Srbiju - ističe on. 

Kaže da smo uspeli da ne ukaljamo svoj obraz - da se suprotstavimo najmoćnijima u svetu bez straha. 

- Ekspo nije samo Beograd. Ulagaćemo stotine miliona evra ne samo u Čačak nego i u svako drugo mesto. Zato nam je potrebna pobeda drugog juna, zato nam je važno da izađete na izbore - rekao je Vučić i naročito pozvao dame koje su kako kaže najdogovornije. 

- Da izađete na izbore, da ih pobedimo. Ne mogu o političkim protivnicima, ne znam ni šta bih rekao. O ovim fantomskim biračima, kandidatima i svima drugima, onima kojima je politika - što gore po Srbiju, to bolje po njih. Srbija je naš zavet, zakletva, naš život, budućnost. Hvala vam na podršci, čekam pobedu u Čačku i hvala za sve ove dane podrške, Srbiju nikome i nikada nećemo dati - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Zlatko

25.05.2024 13:37

Dajem punu podršku politici koju vodi Aleksandar Vučić

zveki

25.05.2024 13:39

Ovako se brane nacionalni interesi! Vučićev hrabar nastup u Njujorku pokazuje da Srbija ima predsednika na kojeg možemo biti ponosni!

Branko N

25.05.2024 14:06

Ono što je Vučić govorio u Njujorku mnogi predsednici ne bi smeli ni da sanjaju.

Sale

25.05.2024 14:34

Pokazao je Vucic hrabrost I postenje svima onima koji zele da nas uniste.