DIREKTORKA DOMA ZDRAVLJA ZVEZDARA ODGOVORILA NA SRAMNE OPTUŽBE ŠERBULE I OPOZICIJE: Javili se oni koji ne smeju ni da izađu na izbore da komentarišu našu brigu o građanima!

Autor:

Vesti

19.05.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Ružičić odgovorila Tijani Šerbuli, potpredsednici beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

DIREKTORKA DOMA ZDRAVLJA ZVEZDARA ODGOVORILA NA SRAMNE OPTUŽBE ŠERBULE I OPOZICIJE: Javili se oni koji ne smeju ni da izađu na izbore da komentarišu našu brigu o građanima!

Foto: beograd.rs, youtube/printscreen, google map

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Tijana Šerbula, bez trunke stida i srama je izjavila da su preventivni pregledi različitih specijalističkih službi koji su organizovani za građane u Domu zdravlja Zvezdara zapravo pregledi za građane koji su podržali listu Aleksandra Vučića.

- Građani koji nisu na spisku moraju da čekaju pa ako stignu na red biće pregledani - rekla je besramno Tijana Šerbula.

Šerbula je sebi dala za pravo i da kaže kako lekari dobijaju dodatni novac za rad nedeljom, i to samo oni posebni, tačnije, oni koje prema njenim rečima ''Aleksandra Ružičić direktorka Doma zdravlja Zvezdara i kandidat za opštinsku odbornicu na ovim izborima, raspoređuje samo one zdravstvene radnike koje ona hoće i koji su bliski režimu“. 

Kao što inače članovi opozije rade, tako i Tijana Šerbula pokušava da one koji pošteno obavljaju svoj posao i rade ga u službi građana Srbije, optuži da zloupotrebljavaju svoje funkcije i to pred izbore, za koje uporno i bezuspešno pokušavaju da dokažu da su neregularni.

Povodom sramnih optužbi, oglasila se i Aleksandra Ružičić, direktorka Doma zdravlja Zvezdara.

- Javili se oni koji ne smeju ni da izađu na izbore da komentarišu našu brigu o građanima i funkcionisanje zdravstvenog sistema. Jasno nam je da ne mogu da prepoznaju zdravstveni sistem koji sada funkcioniše u interesu svih građana Srbije, a ne samo pojedinaca i onih koji imaju dovoljno para da se leče, kako je bilo u njihovo vreme.

Bolna je činjenica da oni toliko ništa ne znaju i da nemaju svoju politiku, pa moraju da komentarišu stvari u koje se uopšte ne razumeju.

Preventivni pregledi su organizovani u najboljem interesu svih građana Srbije, za njih ne da nije potrebna stranačka knjižica, već se ne traži ni zdravstvena knjižica. Niko od lekara nije dodatno plaćen za ovaj angažman, već im sleduje slobodan dan, ali većina njih ne traži ni to, jer su posvećeni radu sa svojim sugrađanima.

SSP je još jednom pokazao kako bi Srbija i Beograd izgledali ako bi nekada (ako se usude da izađu na izbore) došli na vlast - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading