NEVEROVATNO KAKVIM LAŽIMA SE SLUŽE SARAJEVSKI MEDIJI KAKO BI UDARILI NA VUČIĆA I SRUŠILI SRBIJU! Evo kako su izvrnuli predsednikove reči! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.05.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, predsednik Srbije jasno je ekao da se nada da Emirati i Bahrein neće glasati za rezoluciju u Srebrenici, a lažovi iz Sarajeva su napisali da Vučić tvrdi da ce Emirati i Bahrein glasati protiv!

NEVEROVATNO KAKVIM LAŽIMA SE SLUŽE SARAJEVSKI MEDIJI KAKO BI UDARILI NA VUČIĆA I SRUŠILI SRBIJU! Evo kako su izvrnuli predsednikove reči! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTS

Naša država je na odvratan i lukav način napadnuta, rekao je sinoć Aleksandar Vučić govoreći na RTS-u o rezoluciji o Srebrenici i tom prilikom je istakao  da je borba oko Rezolucije o Srebrenici borba neravnopravnih, ali da ćemo u sledeći četvrtak u UN, kako je rekao, videti da se rađa drugačiji i novi svetski poredak. 

 

 

- Da postoji jedan značajan deo zemalja koji sme da se suprotstavi teroru većine i njihovom shvatanju istine. Veoma, veoma značajan broj zemalja. Koji se više ne libe da govore slobodno. Ja se ne libim da govorim slobodno. Niko ne može to da mi uskrati - rekao je Vučić RTS-u apostrofirajući kao slobodne zemlje prevashodno Mađarsku i Kinu...

Republika

Foto: Printscreen/Shutterstock/Klix.ba

Pisanje sarajevskih medija

 

Predsednik je tom prilikom rekao i koje će zemlje glasati a za koje misli da neće, a to su zloupotrebili sarajevski mediji da još jednom udare po Vučiću, ne bi li slomili i njega i Srbiju.

Naime, predsednik Srbije jasno je ekao da se nada da Emirati i Bahrein neće glasati za rezoluciju u Srebrenici, a lažovi iz Sarajeva su napisali da Vučić tvrdi da ce Emirati i Bahrein glasati protiv!

Jasno je da je Vučić izlozen totalnoj, visemešecnoj, prljavoj i skupoj kampanji laž koju kreira Sarajevo i koju na žalost prenose i podržavaju i neki mediji u Srbiji!

Ovo što pišu danas još je jedan od dokaza kakvom kampanjom laži i izmišljotina se služe mediji iz Sarajeva kada udaraju po Vučiću, ne bi li slomili njega i srušili Srbiju!

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Eva

17.05.2024 17:59

Svi znamo da lažu jer svi uvek pažljivo slušaju Vučića.

Mira

17.05.2024 18:01

Sarajevski mediji su plaćeni da Vucica pljuju ali istinu svi znamo i da nije predsednika Aleksandra Vučića Srbiju bi srušili.

Tanja

17.05.2024 18:04

Koliko god se trudili da lazima diskretiduju Vucica, nece uspeti u tome. Vucic uvek govori istinu a u borbi protiv istina je oruzije koje uvek dovodi do pobede

Miki

17.05.2024 18:06

Dno ste mediji da vam nije Vucica odavno bi bili nista