VUČIĆ NASTAVLJA POSETU BOSNI I HERCEGOVINI: Predsednika i danas čeka veliki broj sastanaka! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.04.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije boravi u dvodnevnoj poseti Mostaru.

VUČIĆ NASTAVLJA POSETU BOSNI I HERCEGOVINI: Predsednika i danas čeka veliki broj sastanaka! (FOTO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović/Preuzet Materijal, Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče u Mostaru, sa predsedavajućom Saveta ministara BiH Borjanom Krišto i potpredsednikom Doma naroda parlamentarne skupštine BiH i liderom HDZ BiH Draganom Čovićem. 

- Hvala Borjani i Draganu na izuzetnom gostoprimstvu. Zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom osećamo se kao kod kuće ovde u Mostaru i pripremamo se za Vaskršnji sabor u maju - napisao je predsednik u opisu fotografije.

 

 

Podsećamo, Er Srbija od juče je uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tim letom je Vučić i otišao u zvaničnu dvodnevnu posetu BIH.

Za predsednika Srbije na međunarodnom aerodromu u Mostaru pripremljen je svečani doček u čijem odboru je bila i i predsedavajuća Veća ministara BiH, Borjana Krišto.

- Veoma sam srećan i mislim da je ova linija od velikog značaja kako za Mostar i Beograd, BiH i Srbiju, tako i za sve naše narode. Verujem da će ovo biti izuzetna prilika, ne samo za turizam, već i za dodatno povezivanje naših poslovnih zajednica. Mi ćemo, u duhu partnerskih odnosa, nastaviti da razvijamo sveukupnu saradnju. Pozivam građane Srbije da iskoriste priliku i posete kako Istočnu Hercegovinu, tako i da upoznaju zapadni deo Hercegovine - istakao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas će posetiti opštinu Bileća, a Vučića očekuje i sastanak sa Specijalnim izaslanikom Miroslavom Lajčakom. 

To je potvrdio načelnik ove opštine Veselin Vujović, dodajući da Dodik i Vučić u Bileću dolaze rano ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (25)

Loading
Koki

16.04.2024 07:47

Verujem da će ovo biti izuzetna prilika, ne samo za turizam, već i za dodatno povezivanje naših poslovnih zajednica.

Predrag

16.04.2024 07:48

Samo napred Predsednice Vucicu, idemo u nove dogovore, u nove pobede. Ziveo Vucic, zivela Srbija!

Srba

16.04.2024 07:49

Dobar odnos sa komšijama, bitan.

Ana

16.04.2024 07:49

Predsednik se uvek bori za uspeh i napredak svoje zemlje.