SENTINA FOTOGRAFIJA KAO POVOD ZA HAJKU: Evo kaku lažu Šolakovi mediji

Autor:

Vesti

09.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneli gnusne optužbe braneći inspektora Milenkovića, a da od nas nisu ni zatražili komentar

SENTINA FOTOGRAFIJA KAO POVOD ZA HAJKU: Evo kaku lažu Šolakovi mediji

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Najobičnija fotografija inspektora Slobodana Milenkovića, javne ličnosti, koju je objavio naš portal, postala je tema najsuludijih teorija zavere i pokrenula hajku koju su poveli mediji u vlasništvu Dragana Šolaka.


ŠVRLJANJE PO KAFIĆIMA


Naime, Milenković, poznatiji i kao mali Senta, najavio je prijavu protiv našeg portala zbog navodnog ugrožavanja bezbednosti, što su zdušno podržali Nova i N1. Ređale su se najteže optužbe: kako su fotografiju plasirale čas služba, čas mafija (!) da bi, navodno, poslale upozorenje inspektoru koji se zamerio vlastima. Vrhunac beščašća je bila tvrdnja da je ta slika, na kojoj je i Milenkovićeva ćerkica, u stvari, poruka da je "nečija" meta - i dete!

 


Šta je, u stvari, istina u ovoj gomili najstrašnijih laži? Fotografija nije nastala u kuhinji nekakve službe, a još manje mafije. Milenkovića je, ne znajući da je dete koje se našlo u blizini (i koje je slučajno upalo u kadar i lice mu se ne vidi) inspektorova ćerka, uslikala naša novinarka, čiji identitet ne želimo da otkrivamo. Ove činjenice su lako proverljive.
Jednostavno, dok je sedela u kafiću, videla je čoveka koji je javna ličnost i koji je interesantan zbog toga što mu se sudi, suđenja izbegava, ali očigledno ima sasvim dovoljno vremena da švrlja po kafićima. To i jeste bio motiv što je slika objavljena: da javnost vidi kako Milenković, navodno, nije dovoljno zdrav da dođe na sudska ročišta, ali jeste da se provodi.


LAŽNI PROFESIONALCI


Međutim, "profesionalnim" medijima, kako sebe vole da nazivaju, ovo je bio povod za najstrašniju hajku u kojoj se ne biraju reči. Tendenciozno su nas optužili da smo ugrozili život deteta, mada se detetu lice na slici ne vidi (jer je okrenuto leđima) niti je autorka fotografije pomenula dete.


I na kraju, ali ključno: novinari Nove i N1 ni u jednom trenutku nisu pozvali redakciju našeg portala da zatraže komentar. Jednostavno, objavili su tekst prepun uvreda i optužbi, ne hajući za pravilo da se čuje druga strana, što je osnovna novinarska obaveza. Toliko o navodnom profesionalizmu Šolakovih medija.


Mariniki se priviđa BIA, kao nekad droga umesto koka


Đilasovoj uzdanici Mariniki Tepić takođe se priviđaju "zle sile" iz MUP i BIA.
- Zašto na ovo ćute Vučić i Gašić? Ko može da organizuje opservaciju i fotografisanje malog deteta i policajca Milenkovića, čije je ubistvo naručeno zbog otkrivanja Jovanjice, a koji je u zatvorenom delu lokala bio jedva 20 minuta - napisala je Tepićeva na Tviteru, a onda i zaključila:


- Meta je i njegova ćerka?


Mariniki, inače, ovo nije prvi put da ima priviđenja. Tako je svojevremeno bezočno slagala da se na farmi Vojne ustanove Morović kod Šida nalazi najveća državna plantaža droge. Ispostavilo se da tamo nema nikakvog zasada narkotika, već samo koka-nosilja, pilića i jaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading