ĐILASA SLOMIO BES NE TRPI NI NAJMANJU KRITIKU! Lider SSP svoju narav ogolio pred kamerama

Autor:

Vesti

09.04.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skinuo bubicu i ostao da sedi i ćuti do kraja "Utiska nedelje"

ĐILASA  SLOMIO BES  NE TRPI NI NAJMANJU KRITIKU! Lider SSP svoju narav ogolio pred kamerama

Foto: Printscreen

Dragan Đilas, lider  SSP, ima imidž nervoznog političara koji lako sklizne u nasilništvo, od psovanja i vređanja, pa do pretnji i nasrtaja, čak i tuče, ali ništa ne čini da to promeni. Ovog puta pokazao je da ne može da otrpi ni najmanju kritiku, čak ni u "Utisku nedelje", gde je rado viđen gost, pa je šokirao voditeljku Olju Bećković kad je demonstrativno skinuo bubicu i odlučio da ne govori do kraja emisije.


Prvo su se Đilas i Miloš Jovanović, lider Nove DSS, složili da "prava opozicija" neće izaći 2. juna na beogradske izbore, koje su upravo oni tražili. Na to je politikolog Boban Stojanović kazao da se nada da bojkot nije samo sredstvo za konzerviranje položaja opozicije u ovom trenutku, pri čemu neće biti odgovornosti za prethodne godine, za proteste, izbore, borbu u Evropi, silna obećanja. To je izazvalo burnu reakciju Đilasa, koji je odložio mikrofon.


- Nisam glup, znam šta govori Boban Stojanović. Mislim da je sramota i ne želim da učestvujem u tome i sačekaću do kraja emisije - rekao je Đilas, koji je oćutao i zahtev voditeljke da objasni zašto ne želi da govori.


Aleksandar Marković, poslanik i član GO SNS, kaže za Srpski telegraf da su sve to jasni pokazatelji ogromne nervoze u delu opozicije koju kontroliše Đilas.
- Prvi razlog je što im nije prošla priča o navodnim izbornim nepravilnostima, a drugi je činjenica da sva istraživanja javnog mnjenja nedvosmisleno ukazuju na loš rejting čitave te grupacije. Dobro znaju da ne postoji mogućnost da pobede na beogradskim izborima, pa izmišljaju razloge da na njima ne učestvuju. To im je unapred pripremljen alibi za loš izborni rezultat - kaže Marković.


Poslanik Dejan Bulatović kaže da Đilas nije političar koji ume da vlada sobom i svojim besom, a ponajmanje bolesnom potrebom da se po svaku cenu vrati na vlast. 
- Zato imamo svakodnevnu poplavu njegovog verbalnog i institucionalnog nasilja s ciljem da sruši Vučića. Verujem da bi za njega bilo lekovito, najpre, da pokuša da savlada i pobedi sebe i svoj bes koji je ozbiljna prepreka ozbiljnom bavljenju politikom - kaže Bulatović za naš list.

 
Moj stav 
Nebojša Krstić, marketinški stručnjak 


- Kad Dragan Đilas kaže da prava opozicija neće izaći na izbore 2. juna, to je samo način da se dovrši ostrakizam (proterivanje) "izdajnika opozicije", dakle, eliminacija svih onih stranaka koje još nisu u Đilasovom džepu. To su, pre svega, Narodna stranka i Vladimir Gajić - kaže Krstić.


Napao tasta i tukao psa zbog ćurana
1. "M'rš u pi*ku materinu, je*em ti mater" - vređao je Đilas poslanike većine u Skupštini u februaru 2024.
2. Đilas je u julu 2023. na aerodromu pretio direktoru Srpskog telegrafa Saši Milovanoviću pred njegovom maloletnom ćerkom. Poručio mu je da će ga zapamtiti.
3. Đilas je tukao pesnicama svog psa koji je zgrabio ćurana na imanju poslanika Dejana Bulatovića opasanom kamerama 2021.
4. Bilo je i nekoliko incidenata u saobraćaju, kao kad ga je 2021. policija zaustavila na auto-putu ka Nišu, gde je vozio brzinom većom od 174 km/h.
5. Nasrnuo je na tadašnju suprugu Ivu, čiji se otac Boban Pelević postavio između njih, pa je zaradio masnicu ispod oka. Incident je prijavljen i sačinjena je službena beleška. 
6. Policajac Dejan Stević zaustavio je Đilasa zbog kršenja propisa i snimio je diktafonom kad ga je opsovao i bacio mu vizitkartu: "Evo, da znaš ko te je ostavio bez posla." 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Maja

09.04.2024 05:29

Zato Đilas oko sebe i okupljanja ljude koji mu samo aminuju

Olga

09.04.2024 05:30

I posle sebe taj isti Đilas naziva ozbiljnim političarem

Ivana

09.04.2024 05:31

Kako je reagovao na prvu loptu ja sam mislila da će prvo nekog udariti pa onda napustiti emisiju.

Maja

09.04.2024 05:31

Ovako se ne ponaša ni dete od tri godine