"NE SEKIRAJTE SE, POBEDIĆEMO"! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao jaku poruku novinarki N! u toku trajanja sednice Predsedništva SNS! "DOBRO JE TO I ZA VAS..."!

Autor:

Vesti

05.04.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je održana sednica Predsedništva SNS kojoj je prisustvovao i Vučić.

"NE SEKIRAJTE SE, POBEDIĆEMO"! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao jaku poruku novinarki N! u toku trajanja sednice Predsedništva SNS! "DOBRO JE TO I ZA VAS..."!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je otišao sa sednice Predsedništva SNS zbog brojnih drugih obaveza.

Na pitanje novinara da li je biti reči o sastavu Vlade Srbije, rekao je:

- Nešto, jeste. Spremiće se za naredne dane. Bilo je i za beogradske izbore, sutra ili prekosutra već nešto treba da rade, koalicije i sve drugo. Ali, ne brinite, Žana. Vi sa N1, ne sekirajte se, pobedićemo i sve najbolje vam želim! Što je dobro za vas i za sve normalne ljude u ovoj zemlji.

Podsećamo, danas je  Srpska napredna stranka održala je sednicu Predsedništva.

Sednica SNS je trajala oko sat vremena, a posle se najpre javnosti obratila Ana Brnabić.

Ana Brnabić je rekla i da je danas usvojena gradska lista, i da će GIK sutra imati sednicu oko pola 11, na kojoj će usvojiti sve modele obrazaca.

Sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu, kaže ona.

- Sutra u 10 časova ćemo u prostorijama naše stranke potpisivati koalicioni sporazum. Idemo na izbore sa strakama koje smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vlašću SNS, da smo pokazali da imamo dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada, a da taj razvoj uključuje sve bolji kvalitet života za sve koji žive u Beogradu - kazala je ona.

Dodaje da kampanja počinje odmah. Ističe da će, kao što je rekao Vučić, zbog toga sa čim se sve Srbija suočava, kampanja biti drugačija. Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Mirko

05.04.2024 19:25

BRAVO PREDSEDNICE.

Lepi

05.04.2024 19:26

Lepo si im zapusio usta

Irina

05.04.2024 19:28

Lepo nas finjaka si im zapusio usta

Lenka

05.04.2024 19:29

DO POBEDEEE