DNEVNIK: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ IZAZVAO POŽAR NA IGRALIŠTU U NOVOM SADU?

Autor:

Vesti

03.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider separatističke stranke APV, Aleksandar Jovanović, zvani Sadam, navodno je kriv za nedavni požar na igralištu u Novom Sadu.

DNEVNIK: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ IZAZVAO POŽAR NA IGRALIŠTU U NOVOM SADU?

Foto: instagram.com/nsuzivo.rs, mcb

Bivši predsednik Skupštine grada i predstavnik Akcije progresivne Vojvodine Aleksandar Jovanović priveden je zbog požara koji se u subotu dogodiou Novom Sadu, na Limanu 3, a kako prenose novosadski mediji, pozivajući se na dobro obaveštenog izvora, uspostavilo se da je uoravo Jovanović glavni krivac za požar na igralištu, na kom su, kako još navode bila i njegova deca.

- Na dečijem igralištu, 30. marta, na novosadskom Limanu, buknuo je požar! I to tako što je neko došao na ideju da pali lišče, granje i drveće koje ulepšava ovo mesto na kom se rado okupljaju deca. Prema informacijama kojima raspolažemo, reč je o Aleksandru Jovanoviću zvanom Sadam, nekada visokom funkcioneru Čankove Lige socijaldemokrata Vojvodine, a sada lideru male separatističke stranke APV - prenosi portal Dnevnik.

Kako su dalje naveli, u tom trenutku na igralištu su bila i deca Aleksandra Jovanovića.

Sadam je na igralištu, na kom su u tom momentu bila i njegova deca, odjednom došao na ideju da ugrozi sigurnost svih prisutnih, tako što bi pomoću unapred već pripremljenih materijala, izazvao požar koji je mogao da povredi novosadsku decu, a svakako je već izazvao veliku materijalnu štetu.  Da li je moguće da će i ovo nedelo proći nekažnjeno? Da li su novosadski opozicionari potpuno skrenuli sa pameću? Da li mi to u novosadskoj opoziciji imamo samo izgrednike, nasilnike i piromane? 

Podsetimo, na Limanu u Novom Sadu, na jednom igrališu došle je do požara. Vatrogasci su brzo izašli na lice mesta, ugasili požar, ali je igralište bilo poptuno uništeno. 

BONUS VIDEO:

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading